Jonna I paljasti erikoiset havaintonsa talon naisista

30.09.2012 23:20

Sarahin häätö oli tullut Jonna I:lle ja Annelle yllätyksenä. Naiskaksikko pohti, kuka BB-talon naisista olisi kenties Tommin seuraava kohde.

Suoran Talk Show -lähetyksen päätyttyä Jonna I ja Anne olivat siirtyneet kylpyhuoneeseen. Naisten keskustelu pyöri vain hetki sitten tapahtuneen Sarahin häädön ympärillä. Naiset olivat yllättyneitä häätöäänestyksen lopputuloksesta. Sarahin lisäksi häätöäänestyksessä olivat olleet nimettyinä Iida, Johanna sekä Katarina.

– Mä en ees onnitellut ketään noista, Anne tokaisi viitaten naiskolmikkoon, joka oli saanut jäädä BB-taloon.

– Eikä siinä oikein kukaan muukaan, Jonna I lisäsi.

Jonna I totesi, että oli hyvä, kun talosta neljäntenä häädetyn Sarahin oma asenne ja suhtautuminen tilanteeseen olivat olleet kohdillaan. Anne puolestaan paljasti kuulleensa Sarahin kanssa läheisissä tunnelmissa viihtyneeltä Tommilta, että tämänkin mielestä oli ehkä parempi näin.

Seuraavaksi naisten puheenaiheeksi nousi Jonna A, jonka Anne oli huomannut viihtyvän hyvin Tommin seurassa. Anne kysyi vessaseuralaiseltaan, oliko Jonna A tämän mielestä enemmän kiinnostunut Tommista, vai yhä edelleen Markuksesta, jonka kanssa hänellä oli ollut säpinää aiemmin.

Mikä oli Jonna I:n yllättävä mielipide ja miten Jouko liittyi asiaan? Minkälaisia muita sutinoita Jonna I oli havainnut BB-talossa? Katso video!

Iida tyrmistyi Sarahin häädöstä: Et mene!

Teija pettyi: Väärä lähti

(Sub)

Uutisaiheet: Jonna I, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.