Joukon karmiva kokemus: Estot meni

03.09.2012 18:50

Asukkaat kertoivat toisilleen kammottaviakin tilanteita leikkauspöydältä. Joukolla oli erikoinen kokemus sairaalassa vietetystä ajasta.

Asukkaat olivat kerääntyneet ruokapöydän äärelle kolmea valehäädettyä naista lukuun ottamatta, jotka olivat tehtäväalueella asuntoautossa. Ruokailun loppupuolelle Jouko, Irina, Ira ja Anne alkoivat jutella erilaisista leikkauksista ja sairauksista, joita he olivat kokeneet elämänsä aikana. Jouko kertoi aluksi, että häneltä oli aikaisemmin leikattu kita- ja nielurisat, ja samaa sanoi Ira. Annella sitä vastoin oli mittavampi lista leikatuista asioista:

– Multa on leikattu munasarjat, kitarisat, nielurisat ja umpisuoli, nainen luetteli napakasti.

Irina puolestaan kertoi sairastaneensa lähes parikymmentä kertaa angiinan vuonna 1995. Sen lisäksi naista piinasi mahahaava, joka ei kuitenkaan ollut uusinut synnytyksen jälkeen. Jouko kuvaili seikkaperäisesti nielurisaleikkaustaan, jossa hän oli ollut teini-ikäisenä.

– V*ttu sitä verta lensi, tuli monta litraa suoraan hoitajien päälle! Jouko kertoi karmaisevasta kokemuksesta.

– Ku nielas, niin tuli vedet silmiin, ku koski niin kovin, mies muisteli.

Jouko paljasti, että hänelle oli annettu sen verran rauhoittavia lääkkeitä, että hän oli yrittänyt tarttua hoitajaa takapuolesta kiinni. Mies kertoi hoitajien toppuutelleen toipilasta.

– Siinä meni kaikki estot, Jouko naureskeli.

– Mut mie olin 14 ja se oli varmaan kolkytviis, ei lämmenny sen takia, muuten se ois kyl lämmenny, Jouko rehenteli vielä hetken.

Keittiönpöydän äärellä naureskeltiin vielä hetken vanhoille muistoille, kunnes puheenaiheet vaihtuivat toisenlaisiin.

Tean valenimeämisperustelut näytettiin asuntoautoon

(Sub)

Uutisaiheet: Jouko, Irina, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.