Joukon paljastus: Tatuointi intiimissä paikassa!

31.08.2012 14:01

Joukon tatuoinnit herättivät huomiota talon asukkaissa. Anne selvitti, että mieheltä löytyi ihoon nakutettu teksti hyvin intiimistä paikasta.

Osa asukkaista vietti vaiherikasta päivää terassilla. Tupakkapaikalla seisoskellut Jouko oli laskenut housunsa alas, sillä aikaisemmin hänen takapuoleensa oli ruiskutettu itseruskettavaa, jota Johanna oli levittänyt ihoonsa. Nyt hän odotti, että aine kuivuisi.

– Pyllistäs nyt oikein, katotaan onko se kokonaan ruskee, Anne komensi topakasti.

Jouko teki työtä käskettyä, mutta alapääasioiden käsittely ei jäänyt tähän. Joukolla oli ympäri kehoa näyttäviä tatuointeja, ja nyt Annea kiinnosti tietää, oliko miehen sukupuolielimeen nakutettu kuvia. Jouko myönsi, että myös sieltä löytyi tatuointi. Mies ei aikaillut esitellä mieheyttään Annelle, joka pyysi nähdä tatuoinnin.

– Sattunu varmaan ihan v*tusti, Anne kummasteli näkemäänsä silmät siristellen.

Annen mielestä Joukon penistatuoinnissa luki Antti Tuisku, mutta Jouko korjasi naisen käsitykset kertomalla alapäästään löytyvän häkki-sanan. Annea nauratti se, että aikaisemmin Jouko oli valitellut kulmakarvojen nyppimisestä aiheutuvaa kipua, mutta antanut elimensä tatuoijan käsiin.

– Kyllä se tuntuu ihan erilaiselta, Jouko puolusteli.

– Ai samperi, voihkaisi Johanna, joka oli seurannut keskustelua sivusta.

Kaiken lisäksi kävi ilmi, että Joukon äiti ei tiennyt poikansa intiimitauoinnista, mutta nyt asia tulisi viimein esille.

Tommilla oli idea, minkälaisen tatuoinnin Joukon pitäisi hankkia seuraavaksi. Minkälaisesta oikein oli kysymys? Katso video!

Jouko sheivasi Tomin

Valenimeämiset käynnissä!

(Sub)

Uutisaiheet: Jouko, Anne, Tommi

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.