Katarina avautui: Mä vaan makaan, syön ja tiskaan!

29.09.2012 09:54

Saunan lämmöstä nautiskellut Katarina hämmästeli omaa käytöstään BB-talossa. – Jos olisin tuolla ulkopuolella, ajattelisin että toi hiljainen ihminen ulos täältä!

Anne, Katarina ja Tomi nautiskelivat kolmistaan löylyistä. Anne kertoi, miten ihanaa oli, kun Katarina oli hieman vapautunut. Katarina sanoi, ettei itsekään tajunnut, miksi oli ollut tähän saakka talossa niin vaisu.

– Mä en tiedä miksi, onko se kielen takia? Ei pitäisi olla! Mä voin kyllä kommunikoida, ei se ole siitä kiinni, Katarina sanoi.

Anne myönsi Big Brother -talon olevan vaikea paikka ja puheliaiden asukkaiden vaikeuttavan tilannetta entisestään Katarinalle. Katarina totesi, että hänellä on ollut suomenkielinen poikaystäväkin, joten juttelun pitäisi sujua ihan hyvin.

– Ihan sama miten sanot, mutta sanot, Anne tsemppasi.

– Aina kun mua v**uttaa, mä oon hiljaa. Mä mietin, että jos puhun, niin mä kuulostan vaan hauskalta, Katarina naurahti.

Luovuttaminen on käynyt mielessä

Katarina jatkoi oman käytöksensä kummallisuuden analysointia. Nainen sanoi, ettei koskaan kotona nukkunut päiväunia.

– Täällä mä oon mennyt vaan makaamaan, syömään ja sitten tiskaamaan, Katarina kertasi turhautuneella äänellä päivärytmiään talossa.

– Mä oon selviytynyt kolme kertaa häätöäänestyksestä, en tiedä miksi. Jos mä olisin ulkopuolella, niin ajattelisin, että toi hiljainen ihminen ulos täältä, Katarina jatkoi.

Annen mukaan Katarina oli asukas, joka herätti muissa ihmisissä mielipiteitä. Toissaviikon hikitehtävässä Katarina oli Annen mielestä näyttänyt sen, että hän halutessaan pystyi osallistumaan talon touhuihin.

Katarina tunnusti miettineensä luovuttamista niin useaan otteeseen, että oli jo seonnut laskuissa.

– Joka viikko, joka päivä mä oon miettinyt, että luovutan. Mä en halua, että ihmisillä on väärä kuva musta, että mä oon hiljainen ja rauhallinen. Se on osa mua, mutta ei se ole koko juttu, mitä mä oon, Katarina huokaisi.

"Mä oon itse halunnut tulla tänne"

Anne kysyi, tiesikö Katarina itsekään miksi oli ollut talossa niin vaisu. Katarina sanoi miettineensä sitä itsekin paljon. Anne kehotti Katarinan antaa mennä vain. Katarina naurahti, ettei tiennyt miten sen tekisi.

Anne kehui, että Katarina oli selvinnyt talossa niin suuresta kritiikistä, että oli sen takia vahvin ihminen, mitä talosta löytyi. Anne sanoi, että muut ajattelivat, että Katarina ei halunnut oikeasti olla BB-talossa.

– Mä ymmärrän sen, kun mä vaan makaan tuolla koko ajan, Katarina totesi.

Anne tsemppasi, että jos Katarina jäi vielä taloon, hänen olisi ensi viikolla vain vedettävä jostain itselleen draivi päälle.

– Tää on vain yksi kerta, Anne sanoi viitaten Big Brother -kokemukseen.

– Mä tiedän sen! Sitä mä aina mietinkin, kun haluan luovuttaa. Että tää on yksi kerta, yksi mahdollisuus. Ja mä oon itse halunnut tulla tänne. Mä oon tyhmä, jos luovutan, Katarina summasi.

Kenen sinä haluat jäävän taloon? Äänestä ja vaikuta!

(Sub)

Uutisaiheet: Katarina, Anne, bileet

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.