Katarina jatkoi uniaan, Anne kimpaantui

11.09.2012 10:00

Katarina jatkoi uniaan, vaikka alamaiset tekivät vahdinvaihdon. Naisen itsekäs käytös ärsytti Annea, ja Sarahinkin mielestä vaaleaverikkö olisi voinut lähteä kotiin pilaamasta muiden tehtävää.

Asukkaat olivat Kuningaskunta-viikkotehtävän myötä jakautuneet BB-talossa asuvaan hoviin ja tehtäväalueella majaileviin köyhiin alamaisiin. Tehtäväalueen asukkaat olivat päättäneet valvoa leiritulen äärellä, ettei se sammuisi. Katarina oli kuitenkin viihtynyt koko yön lähinnä nukkuen muiden asukkaiden vuorotellessa valvontavuoroissa.

Anne ja Irina olivat pysytelleet koko yön hereillä ja aamunkoitteessa oli vahdinvaihdon aika. Yöllä tulta vahtineet asukkaat herättelivät muita, ja suurin osa nousikin pedeistään vauhdikkaasti. Katarina kuitenkin jatkoi yhä uniaan, ja hereillä olleet alamaiset pohtivat, saattaisiko heille tulla jotain sanktioita siitä, että yksi ei osallistunut kunnolla tehtävään.

– Antaa v**tu nukkua, mä olen hereillä! Ei mua väsytä, kivahti tilanteesta hermostunut Anne, jonka vuoro oli siirtyä nukkumaan.

– Ei meitsikään mee sitten, pysytteli Irina kaverinsa tukena.

Tuohtunut Anne suuntasi tupakkapaikalle ja Sarah totesi kauempana Irinalle, että koko yön valvoneen Annen pitäisi todellakin päästä nukkumaan.

Hetken kuluttua Anne kuulutettiin hakemaan mikrofoninsa ja hän palasi alamaisten majapaikkaan reippain askelin. Nainen ei kuitenkaan herättänyt Katarinaa, joka tuhisi yhä olkien päällä.

– Anteeksi taas, että paloi hermot, pahoitteli Anne Sarahille ja Irinalle mikrofoninsa haettuaan.

– Vetää peittoa korville, ettei auringonvalo vaan paista silmiin, puhisi nainen viitaten Katarinan toimintaan.

Myös Sarahin ja Jonna I:n keskuudessa sikisi keskustelu Katarinan toiminnasta.

– Oikeesti! V**tu, menis nyt vaikka himaan sitten mieluummin. Pilaamas täällä toisten juttuja, summasi aamupalaa valmistanut Sarah tuntemuksensa.

Varkaat havittelivat rahvaan murkinoita

Naisia kiukutti Katarinan nukkuminen

Naiset varastivat ruokaa hovista!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Katarina, Sarah

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.