Katarina: Kadun BB-taloon tulemista

26.09.2012 14:39

Murheen murtama Katarina paljasti Johannalle katuvansa tuloaan Big Brother -taloon. – Mä en viihdy täällä, Katarina sanoi itkuisena.

Katarina oli itkeskellyt pihalla eikä suostunut keskustelemaan kenenkään kanssa aiheesta. Hetken päästä verhot aukesivat ja nainen meni suoraan omaan sänkyynsä ja purskahti lohduttomaan itkuun.

Nainen oli itkenyt pää tyynyyn painettuna sängyllään jo pitkään. Muut asukkaat puivat viikkotehtävän onnistumista ja miettivät, kuinka saisivat Katarinan osallistumaan tehtävään täysillä. Hetken päästä Johanna meni kysymään naiselta, voisiko tämän surussa joku jotenkin auttaa.

– Mä kadun, että tulin tänne, Katarina sanoi lohduttomalla äänellä.

– Jos mä saisin tehdä päätöksen uudestaan, niin en tulis, Katarina sanoi suoraan.

Johanna yritti lohduttaa, että kaikkien tunteet olivat välillä talossa pinnassa. Johanna muistutti, että myös hän itse oli itkenyt viikkotehtävän vuoksi edellisenä päivänä, ja nyt kaikki oli hyvin.

– Mä en viihdy täällä, Katarina sanoi itkuisena.

Johanna silitti Katarinan hiuksia ja selkää ja totesi itkun joskus helpottavan.

– Mä itken nyt, kunnes ei tuu enää kyyneleitä, nainen sanoi surun murtamana.

Katarina kyseli, aikovatko asukkaat jälleen treenata sirkusesityksiä. Johanna kertoi asukkaiden suunnittelevan treenien vetämistä pian. Samalla myös Anne tuli naiskaksikon seuraan makuuhuoneeseen.

Anne sanoi olleensa Big Brotherin juttusilla päiväkirjahuoneessa ja saaneensa tietää, että kaikkien olisi panostettava tehtävään täysillä.

– Pitäis saada koko porukka mukaan tähän viikkotehtävään, että saadaan se onnistumaan, Anne muistutti Katarinaa, joka oli kuitenkin yksi asukkaista ja viikkotehtävän sirkusporukasta.

– Jos on jotain, mitä me voitais tehä sun eteen ni kerro vaan, Anne sanoi lempeästi.

Anne kertoi asukkaiden suunnitelleen pitävänsä viikkotehtävän tiimoilta palaverin ruoan jälkeen. Siellä asukkaat voisivat keskustella avoimesti mieltä painavista asioista.

Katarina kuitenkin kertoi Annelle, ettei syy hänen suruunsa ollut viikkotehtävä, vaan muut asiat. Palaveri oli kuitenkin päätetty pitää, jotta kaikki saisivat sanoa, mitä mielessä liikkui.

Markuksen lohtu ei kelvannut Katarinalle

Taloon saapui sirkuskouluttaja, Katarina itkien kylpyhuoneeseen

Sirkuskouluttaja joutui houkuttelemaan Katarinan mukaan harjoituksiin

Silmiään pyyhkivä Katarina vakuutteli: En ole surullinen

(Sub)

Uutisaiheet: Katarina, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.