Katarinan kielitaito puhutti asukkaita

29.08.2012 11:26

Tomi ja Anne rupattelivat Katarinasta, joka oli ensimmäisen päivän aikana osoittautunut muita hiljaisemmaksi. Annella oli käsitys siitä, miksi näin oli käynyt.

Big Brother -talossa majaili ennätysmäisesti 19 asukasta, joista kaksi, Anne ja Tomi, olivat talon terassin sohvilla. Kaksikko jutteli niitä näitä kuluneista hetkistä BB-talossa. Asukkaat olivat tutustuneet toisiinsa ensimmäisen päivän aikana omaan tahtiin. Anne ja Tomi huomasivat, että ainakin yksi asukkaista oli vaitonainen.

– Katarina ei paljoo höpötä, nainen sanoi.

– Tosi vaikeeta varmaan puhua, ku suomi ei oo äidinkieli, totesi Tomi.

Katarinan oli äidinkieleltään ruotsinkielinen, mutta puhui kuitenkin suomea. Annen mielestä Katarinan suomenkielentaito oli hyvä, mutta tästäkin huolimatta hän ei tuntunut ottavan osaa keskusteluihin.

Anne ymmärsi myös itsekin, että puheliaassa seurueessa saattoi olla hankalaa saada suunvuoroa. Kaiken lisäksi puheensorinan ymmärtämistä vaikeutti lisäksi erilaiset murteet, jotka tuntuivat tarttuvan myös niihin, jotka normaalisti ei murretta puhuisi.

– Mäkin oon alkanu puhua, vaikka en muuten puhukaan, Tomi kertoi murrehuomioistaan.

Kaksikon keskustelu jatkui vielä siihen asti, kun he saivat seuraa Irinasta ja pikku hiljaa muistakin talon asukkaista, jotka Big Brother oli käskyttänyt pihalle.

Tutustu Katarinaan täältä!

BB 24/7 ennakkohintaan vielä tänään!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Tomi

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.