Katarinan tehtävä sai uuden, hassun käänteen

07.09.2012 12:27

Big Brother jatkoi Katarinan tarkkailijatehtävää. Naisen uusi tehtävä oli seurata tiiviisti Annea ja toistaa kaikki Annen puheet ja äännähdykset megafooniinsa.

Katarina tuli päiväkirjahuoneesta ja komensi muut asukkaat sohvaryhmän ääreen. Mukanaan hänellä oli kirjekuori. Nainen alkoi lukea.

– Big Brother on huomannut, että talossa kaikkia tapahtumia tarkkaileva tarkkailija ei pysty tarkkailemaan kaikkia tapahtumia tarkkaavaisesti. Niinpä Big Brother on päättänyt auttaa tarkkailijaa keskittämään tarkkailunsa suppeampaan tarkkailusegmenttiin, Katarina luki.

Kirjeestä selvisi, että Katarinan tarkkailijan rooli jatkui ja hänen tarkkailtava kohteensa oli Anne.

Katarinan tuli seurata Annea joka paikkaan vessaa ja päiväkirjahuonetta lukuun ottamatta. Tarkkailijan oli toistettava kaikki Annen päästämät äännähdykset ja puheet välittömästi tarkkailijan kommunikointikoneella, eli megafonilla.

Nyt opit Rauman murteen!

Muut asukkaat taputtivat ja nauroivat tehtävälle. Ira auttoi vielä Katarinaa ymmärtämään tehtävänannon.

– Nyt sä opit Rauman murteen, siinä on sulle kielikylpyä, Ira naureskeli.

Asukkaat tsemppasivat kaksikkoa, jotta palkinnoksi voitaisiin saada bileet. Anne kauhisteli, että päivästä tulisi kammottava, jos hän joutui pitämään taukoja puheessaan, että Katarina pysyisi tahdissa.

– Miten tämä kaikkein puheliaimmalle sattui, Anne kummasteli.

Anne ryhtyi testaamaan, miten hyvin Katarina pysyi hänen puheissaan mukana. Nainen huuteli bileitä ja kaljaa Katarinan toistellessa kuuliaisena perässä.

Seuraa tarkkailijan onnistumista 24/7:sta!

Katarinasta juoruttiin selän takana

(Sub)

Uutisaiheet: Katarina, Anne, tehtävät

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.