Katarinasta juoruttiin selän takana

07.09.2012 07:44

BB-talon hiljainen asukas Katarina sai muiden kielenkannat laulamaan. Syrjäänvetäytyvä nainen sai osakseen rankkaakin kritiikkiä selkänsä takana.

Valtaosa asukkaista vietti iltaa ulkoterassilla. Puhe kääntyi Katarinaan, joka on talon hiljaisin asukas. Teija vitsaili, että Katarinalle tuli kohta makuuhaava kieleen, kun hän ei jutellut mitään. Asukkaat tuumivat, että oli tarkkailija-tehtävä oli naiselle todella rankka.

Big Brother oli määrännyt Katarinalle tarkkailijan roolin. Naisen kuului tarkkailla kaikkea talossa tapahtuvaa ja selostaa sitä megafonin kautta. Rekvisiittana naisella oli tarkkailijan kultaiset silmälasit, baskeri sekä oma tarkkailijan tuoli.

– Mutta eihän se lopu, kun se ei tee sitä tehtävää. Se ei varmaan viimeiseen pariin tuntiin ole sanonut mitään, Jonna I totesi.

Asukit ihmettelivät, miksi Katarina ei siirtänyt tarkkailijan tuoliaan muiden asukkaiden joukkoon sen sijaan, että kykki vain kaikkien selän takana. Ira sanoi, että oli ehdottanut paikanvaihtoa naiselle, mutta tämä ei ollut tarttunut ehdotukseen.

– Sehän sanoi tossa yhdessä vaiheessa, ettei halua jutella meidän kanssa mitään, koska haluais keskustella jotain järkevää Pia paljasti.

Shhh, se kuulee!

Katarina kurkisti ovesta ulos ja asukkaat ryhtyivät hyssyttelemään. Katarina palasi takaisin sisälle ja juttu jatkui.

Anne jupisi Katarinan antamista nimeämispisteistä ja sen perusteluista.

– Sanoi, että katsoin sitä kiukkuisesti. Jos sille sanoo, että jätä nyt ne vaatteet viikkaamatta ja tuu tänne, niin se tuijottaa näin. Two points! Anne meuhkasi.

Jonna I kertoi, että Katarina ei ollut halunnut, että häntä kosketetaan.

– Haluttiin mitata selät selkää vasten, kuka on pidempi, ja se oli ihan että ei saa tulla lähelle, Jonna I kertasi.

Katarina tuli jälleen ulos, tällä kertaa tarkkailijan tuoli mukanaan ja istui muiden joukkoon. Asukkaat ryhtyivät kiusoittelemaan naista tämän yllä olevasta turkista.

– Pureeko se, saako sitä silittää, asukkaat hihittelivät ystävälliseen sävyyn.

Illanvietto jatkui ulkona vielä hetken niitä näitä jutellen.

Kuka nimesi ja kenet julkisessa nimeämisessä? Katso pisteet ja perustelut!

He joutuivat ensimmäiseen häätöänestykseen, äänestä suosikkiasi!

(Sub)

Uutisaiheet: Katarina, Jonna I, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.