Ketkä kaksi asukasta valittiin testaamaan mielenhallintaansa?

29.09.2012 18:56

Lauantai-illan mielenhallintaa -tehtävä sai asukkaat arvailemaan villisti, mitä tuleman piti. Porukka valitsi keskuudestaan Annen ja Markuksen testiin mielenmanipulaation osalta.

Asukkaat saivat ilmoituksen, että heille oli postia. Anne avasi luvan saatuaan kirjeen ja kertoi asukkaille, että luvassa oli lauantai-illan mielenhallintaa.

– Tänään teidän mielenne joutuu koetukselle, nainen luki.

Asukkaiden ilmeet olivat kummastuneita, kun he pohtivat, mitä tämä oikein tarkoitti.

– Tehtävänne on ensin valita keskuudestanne kaksi asukasta, jotka ovat teidän mielestänne vahvimpia mielenhallinnassaan, Anne luki ohjetta.

Viestissä kerrottiin, että kaksi asukasta pääsisi testiin mielen manipulaation osalta. Olohuoneessa alkoi kuumat arvailut siitä, mitä oli luvassa. Asukkaiden keskusteluissa nousi heti esiin Markuksen nimi. Jonna I ehdotti, että miehen seuraksi lähtisi joku naisasukkaista. Anne ilmoitti olevansa vapaaehtoinen.

Asukkaat pohtivat, minkälaisia koetuksia saattaisi olla voimassa. Joku heitti ilmoille idean, että kahta valittua asukasta peloteltaisi ja heidän pitäisi yrittää pysyä tyynenä. Teija mietti, saattaisivatko valitut asukkaat joutua makaamaan vaikkapa käärmelaatikossa.

Valinta ei ollut asukkaille vaikea, vaan he päätyivät ensin ehdotettuihin Markukseen ja Anneen. Pian Iida kutsuttiinkin päiväkirjahuoneeseen ilmoittamaan, ketkä asukkaat olivat valinneet.

Kun Iida palasi, hän ilmoitti, että Anne ja Markus saivat alkaa valmistautua henkisesti. Hän kertoi, että valitut kaksi siirtyisivät käskyn tullessa lisähuoneeseen, ja muut asukkaat jäisivät sohvalle. Keskustelu velloi kuumana, kun asukkaat yrittivät kuumeisesti arvailla, mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Seuraa vierailua suorana 24/7-palvelussa!

Lauantai-illan mielenhallintaa

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Anne, Markus

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.