Kihisevä Anne: Yksilötehtäviä ja voittajille viinapullo käteen!

27.09.2012 23:30

Tupakkapaikalla käytiin läpi viikkotehtävää, josta asukkaat olivat voittaneet hopeisen palkinnon. Annella oli omaperäinen ratkaisu siihen, miten viikkotehtävät pitäisi jatkossa hoitaa, kun taas Markus jaksoi tsempata muita parempiin suorituksiin.

Asukkaat olivat saaneet hopeisen palkinnon Sirkusviikko-viikkotehtävästä. Lahjakorista oli löytynyt herkkuja, mutta myös tupakkaa, joka ilahdutti isoa osaa asukkaista. Tupakoivat asukkaat kerääntyivät tupakkapaikalle käymään läpi viikkotehtävää ja sen epäonnistumista. Markus yritti parhaan kykynsä mukaan kannustaa muita parempaan tulokseen tulevaisuudessa:

– Yritetään nyt saaha se kulta pari kertaa, Markus toivoi.

Anne sysäsi jo tutuksi tulleeseen tyyliinsä syyn Katarinan niskoille, jonka panokseen hän ei tuntunut olevan milloinkaan tyytyväinen. Anne olikin nyt parannusehdotus seuraavien viikkotehtävien varalle:

– V*ttu yksilötehtävä s**tana, ja niille, joilla se onnistuu, niin viinapullo kouraan ja saunaan, hän uhosi tupakkapaikalla.

– Mutta ei, ku tää on ryhmätehtävä! hän kivahti.

Teija uskoi, että bileiden järjestämisessä osansa oli tv-katsojilla. Hänen käsityksensä mukaan yleisö päätti, milloin he saivat juhlia – eli ei koskaan. Lopulta suurin osa asukkaista lähti tupakkapaikalta niin, että ainoastaan Irina ja Markus jäivät seisoskelemaan kaksin. Irinaa kiinnosti tietää, mikä oli Markuksen ajatus viikkotehtävistä.

– Koko porukka ja joukkue pitäis aina saada (mukaan), Markus pohdiskeli ja lisäsi, että talossa asui keskenään hyvin erilaisia ihmisiä.

– Ja kaikkia olisi kunnioitettava sellaisena kuin ovat, Irina lisäsi.

Kaksikko päätti keskustelunsa ja lopulta siirtyi muiden asukkaiden seuraan viettämään syksyistä iltaa.

Tommi vitsaili Sarahille: Poikaystävä odottaa

Tomi näpäytti tupakanpolttajia

(Sub)

Uutisaiheet: Markus, Anne, Irina

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.