Kuka nimesi ja kenet? Katso nimeämispisteet ja -perustelut

27.09.2012 20:34

Tällä viikolla nimeämiskäytäntö on tavallisuudesta poikkeava. Lue perustelut ja pisteet.

Asukkaat yllättyivät, kun nimeämiset talossa alkoivat jo maanantaina. Nimeämiset kestävät maanantaista torstaihin asti ja otteita niistä voi seurata livenä 24/7-palvelussa, ensimmäistä kertaa koskaan.

Tilaa 24/7-palvelu täältä, alkaen 3 €

Nimeämispisteet- ja -perustelut päivittyvät tähän artikkeliin.

Nimeämispisteet

Asukas

Antoi 2 pistettä

Antoi 1 pisteen

Saanut itse pisteitä

Tea

Sarah

Tommi

-

Jouko

Jonna A

Anne

-

Anne

Iida

Johanna

1

Johanna

Tommi

Teija

7

Iida

Jonna I

Jonna A

7

Jonna I

Johanna

Iida

3

Irina

Sarah

Iida

3

Sarah

Irina

Katarina

7

Markus

Katarina

Johanna

-

Teija

Johanna

Iida

1

Katarina

Sarah

Jonna I

7

Jonna A

Iida

Johanna

3

Tomi

Katarina

Sarah

-

Tommi

Katarina

Irina

3

Nimeämisperustelut

Tommi

2 pistettä: Katarina

En pidä henkilön suhtautumisesta viikkotehtäviin. Ei juttele meille muille asukkaille eikä tule juttuihin mukaan. En tykkää.

1 piste: Irina

Pelottaa, miten tupakoimattomuus vaikuttaa hänen olemukseensa. Outoja kommentteja esimerkiksi hyvästäkin ruuasta. Tulee ihan toisenlainen ihminen esiin, kun ei saa tupakkaa.

Tomi

2 pistettä: Katarina

Oletan, että on tässä tehtävässä ylittänyt itsensä, on jaksanut karjua ja tehdä, mitä pitää tehdä. Veikkaan, että tehtävät vaikeutuvat koko ajan ja menee hankalammiksi ja joutuu kaivamaan itsestään vielä enemmän. Mitä pidemmälle menee, sitä haastavampi juttu. Se oman pienen tason ylittäminen ei välttämättä enää riitä. Pitää nostaa rimaa, en tiedä kykeneekö hän siihen. Pystyykö hän nostamaan rimaa tarpeeksi?

1 piste: Sarah

Välillä tuo, millä tavalla hän puhuu muille ihmisille, sen vois tehdä kauniimmin. Hyvin on tehtävissä mukana, mutta aina jos on joku episodi, aina hän on valitettavasti siellä jollain tavalla osallisena. Toi, miten toiselle ihmiselle sanoo asiat, ne vois nätimminkin sanoa.

Jonna A

2 pistettä: Iida

Hänellä on tapana ruveta määräilemään, hänellä on mielipide joka asiaan. Dissaa muiden mielipiteitä ja tietää kaikesta kaiken. Naurukin ruvennut ärsyttämään. Ollaan liian samanlaisia.

1 piste: Johanna

Mä en ymmärrä, miten voi olla jumppapuvussa hirveän kylmä, hyvä ettei hypotermiaa kärsinyt. Ja tänään sitten vetää rintsikoissa, että onpas lämmin. Viikkotehtävissä ei voi tehdä mitään riskejä, kun pelkää, että sattuu. Heittäytymistä puuttuu. En huomaisi, jos puuttuisi porukasta.

Katarina

2 pistettä: Sarah

Mun mielestä epänaisellinen, ei käyttäydy hyvin ja on ollut epämukava.

1 piste: Jonna I

Hän on mielestäni todella feikki. Nyt on todella kiltti, kun pelkää pisteitä, mutta selän takana se on tosi ruma.

Teija

2 pistettä : Johanna

Harvinaisen itkuherkkä, tuntuu, että haluaa kotia täältä. Ei taida kuula kestää tätä hommaa kuitenkaan pitemmän päälle. Se haluaa olla huomion keskipiste ja tuntuu, ettei hän tarpeeksi pysty sitä olemaan. Sillä varmaan on ikävä kotiin, luulen niin. Purskahtelee itkuun ihmehommissa. Ja sitä palelee aina.

1 piste: Iida

Hän hämmästyisi sitä, että hänestä ei pidetä. Totuus on se, että hänestä ei pidetä sen takia, että hän on niin ohjaava. Sirkuksessa oleva rooli sopii hänelle kuin nenä päähän, koska siinä hän saa käskyttää ja ohjata, ei ole oikein semmoinen tiimipelaaja. Tiskaa vain sen takia, että hänestä tykättäisiin.

Markus

2 pistettä: Katarina

Katarinalla on vaikeuksia sopeutua ryhmään edelleen. Näyttää, että sillä on välillä niin paha olla, tekee pahaa katsoa. Kun kysyt, mikä on, niin tuntuu, ettei se halua oikein puhua. Välillä se tsemppaa tosi hyvin, mutta sitten sillä tuntuu vaikealta tulla mukaan kaikkeen välillä, olisko joku ikäväkin taustalla, en tiedä.

1 piste: Johanna

Johannan kanssa en oo niin paljon kahden kesken keskustellut, jotenkin tuntuu, ettei ole sellaisia kahdenkeskeisiä puheenaiheita, joita löytyisi helposti. Välillä on tosi tarkka, esimerkiksi tossa viikkotehtävässäkin on jotain juttuja, sattuu joku. Onhan meitä ihmisiä erilaisia, mutta sen verran vois porukan puolesta olla, ettei pikkukivut haittaisi. Itse oon sellainen, että painan pikkukivusta huolimatta, että saisi yhteistä hyvää.

Sarah

2 pistettä: Irina

Mua alkaa pelotta jo toi Irinan käytös, se menee pahemmaksi ja pahemmaksi koko ajan, oli sillä tupakkaa tai ei. En tunne enää oloani mukavaksi tai turvalliseksi hänen kanssaan. En uskalla hänen kanssaan kanssakäymisiä käydä.

1 piste: Katarina

Edelleen hän jotenkin tuntee olonsa niin, ettei tarvitse osallista mihinkään. Ja kun yks ei tee mitään, se tarkoittaa, ettei kukaan tekisi mitään. Ärsyttää ihan suunnattomasti. Se ei vaan voi olla niin epäitsekäs, että tekisi kerrankin muidenkin hyväksi tai iloksi jotakin. Semmoisia epäitsekkäitä tekoja.

Irina

2 pistettä: Sarah

Hän on kova valehtelemaan ja omahyväinen. Eikä häntä kiinnosta meidän muiden hyvinvointi.

1 piste: Iida

Hän on kylmäpäinen peluri ja päällepäsmäri ja feikkaaja. Eikä kovin kaksinenkaan.

Jonna I

2 pistettä: Johanna

Edelleen hän on semmoinen ihminen, jonka kanssa vähiten oon tullut toimeen tai ylipäätään keskustellut. Mun mielestä hän ei kauheasti ota osaa (viikkotehtävään). Jotenkin toi sen ylenpalttinen kikattelu ja itseriittoisuus, se vaan on niin ärsyttävää, musta tuntuu, että se on liian lapsellinen tähän porukkaan.

1 piste: Iida

Hän on vähän liian voimakas persoona välillä täällä, sen kanssa ei oo niin helppo tulla toimeen. Tuntuu, että se on aika kiero, puhuu selän takana pahaa muista ja yrittää vähän liikaa olla kaikkien kaveri. En usko, että on vipitön sen suhteen, en usko, että on aito.

Iida

2 pistettä: Jonna I

Hän ei ole niin aktiivisesti osallistunut viikkotehtäviin kuin muut. Näkyi varsinkin eilen nauru-päivätehtävässä. Pelkällä penkillä istuminen ja muiden katsominen ei helpota tehtävää. Vähän on "valmiiseen pöytään" -asenne. Valittaa koko ajan.

1 piste: Jonna A

On vähän lapsellista läppää joskus. Meillä on erilainen huumorintaju. Käyttäytyminen välillä vähän lapsekasta. Pehmolelun kanssa pyöriminen otti pannuun. Juttua on paljon eikä niin paljon asiaa.

Johanna

2 pistettä: Tommi

Aina välillä ärsyttää sen kommentit, tulee valitusta makaronien kypsyydestä.Tommi sanoo töykeästi asioita muille. En tiedä, tekeekö hän sen tahallaan tai ajatteleeko hän itse, että olisi töykeästi sanottu.

1 piste: Teija

Samoista syistä kuin ennenkin. Hän on edelleen turhan negatiivinen ja valittaa aika paljon.

Anne

2 pistettä: Iida

Samasta syystä kuin viime viikolla, ärsyttää ihan hirveästi toi Iidan päällepäsmäröinti ja joka asiaan puuttuminen. Edelleen sitä mieltä, että alkututustumisen jälkeen ihminen on muuttunut aivan täysin.

1 piste: Johanna

Edelleen samaa mieltä, aivan liian naisellinen ihminen. En jaksa tuota ihanaa-huutamista jatkuvasti ja tuommoista käsien heiluttamista, nousee karvat pystyyn.

Jouko

2 pistettä: Jonna A

Jonna A:lla on ollut kova ikävä kotiin ja olen ymmärtänyt, että häntä odottaa siellä kenties joku miespuolinen henkilö, jota Jonna ikävöi eikä tiedä, mitä toisella puolella tapahtuu. Toinen syy, joka oli oikeastaan ensimmäinen syy: Jonna on mukava tyttö, mutta liikaa sellaista turhaa mölyä. Kovaääninen. Välillä vois olla vähän hiljempaakin.

1 piste: Anne

Musta tuntuu, että Anne haluaa tänne sellaisia tilanteita, että porukka rupeaisi ottamaan yhteen. Muutenkin tuntuu, että Anne pelaa tätä peliä.

Tea

2 pistettä: Sarah

Häneen mulla on täällä talossa ollessani mennyt eniten hermo. Alusta asti eivät ole kemiat kohdanneet. On ollut välikohtauksia, pyyhe-episodi ja seksiepisodi. Sukset ovat menneet ristiin hänen kanssaan ainakin kerran.

1 piste: Tommi

Annan pisteen sillä perusteella, mitä olen aikaisemmin hänestä ajatellut. Mennyt säännöllisin väliajoin häneen "pata jumiin".

Katso nimeämisvideot 24/7-palvelusta.

(Sub)

Uutisaiheet: nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.