Kuka nimesi ja kenet? Katso nimeämispisteet ja -perustelut

04.10.2012 17:08

Tällä viikolla nimeämiskäytäntö on tavallisuudesta poikkeava: asukkailla on käytössään lisäpisteitä, joita ei kuitenkaan ole pakko antaa tällä viikolla. Lue perustelut ja pisteet.

Nimeämiset alkoivat talossa jo tiistaina, ja otteita niistä voi seurata livenä 24/7-palvelussa.

Tilaa 24/7-palvelu täältä, alkaen 3 €

Nimeämispisteet- ja -perustelut päivittyvät tähän artikkeliin.

Tästä viikosta lähtien jokaisella asukkaalla on käytössään kolme lisäpistettä nimeämisiä varten. Lisäpisteet ovat kertakäyttöisiä, ja ne ovat henkilökohtaisia.

Kun asukas kutsutaan päiväkirjahuoneeseen antamaan nimeämispisteitä, hän saa halutessaan ottaa mukaansa omasta naulakostaan niin monta lisänimeämispistettä kuin hän haluaa, tai niin monta kuin niitä on vielä jäljellä.

Lue lisänimeämispisteistä täällä!

Nimeämispisteet

Asukas

2 pistettä

1 piste

Lisäpisteet

Sai itse

Tomi

Tea

Anne

2 Annelle

1 Tealle

1

Iida

Teija

Jonna I

3 Teijalle

 

8

Teija

Iida

Tomi

-

8

Tea

Johanna

Katarina

-

4

Anne

Jonna A

Iida

2 Jonna A:lle

1 Iidalle

9

Jonna I

Jonna A

Johanna

1 Johannalle

1

Jonna A

Iida

Anne

-

7

Tommi

Katarina

Johanna

-

 

Markus

Katarina

Johanna

-

 

Johanna

Anne

Teija

1 Annelle

2 Teijalle

6

Katarina

Anne

Tea

-

5

Jouko

Iida

Jonna A

 

 

Nimeämisperustelut

Jouko

2 pistettä: Iida

Mun mielestä se mielistelee liikaa porukkaa täällä, ei kuitenkaan oikeasti tarkoita kaikkea, mitä sanoo. Ärsyttää se, että se koko ajan pätee jollain asialla tossa. Vähän niin kuin nälvii, jos joku tekee jonkun homman eri tavalla, siitä pitää nälviä, vaikkei itse tietäisi asiasta mitään. Se ärsyttää.

1 piste: Jonna A

Mukava tyttö, kaksi aivan ääripäätä: joko osaa olla mukava ja kiva tyttö, milloin liika energisyys korostuu, pitää huutaa ja kokoajan olla äänessä. Ja huono puoli taas se, että se on semmoinen tyttö, että se on tottunut aina täydellisyyteen. Ja täällä esimerkiksi toi ryhmähenki on niin tärkeä, että musta Jonnalta puuttuu semmoinen ajattelutapa, että pitäisi ajatella ryhmän puolesta. Haluaa kultabileitä ja antoi kaikkensa, olen ylpeä ja hämmästynytkin Jonnan suorituksesta. Mutta sitten se vähän nälvii, on kuitenkin semmoinen, että hänen suoritus on tärkein, ei ajattele porukan parasta, vaan että itse pitää olla paras. Omalla suorituksella kehuskelee tuolla. Ajattelee ehkä itseään turhan paljon, ottaa paineita omista suorituksistaan. Jos hänellä on pinna tiukalla, se pitää muihinkin tartuttaa.

Ei antanut lisäpisteitä.

Katarina

2 pistettä: Anne

Ilmapiiri talossa olisi sata kertaa parempi, jos se ei olisi täällä. Mä tykkään, että hänellä on huono käytös, se ei kunnioita muut ihmiset. Esimerkiksi makuuhuoneessa kun nukkumisaikaan se puhuu tosi kovalla äänellä. Mun mielestä se on huono.

1 piste: Tea

Vähän samasta syystä, se ei kunnioita toista ihmistä. olin menossa radalle, se meni mua ohi, se on syönyt Iidan ruokia ja semmoista. Se ärsyttää, että se on aika tyhmä. Semmoinen lapsi. Lapsi-tyhmä.

Ei antanut lisäpisteitä.

Johanna

2 pistettä: Anne

Se on ollut aika usein vähän semmoinen ilkeä. Viime viikkotehtävässä ja sen jälkeen kuullut koko ajan marmatusta siitä, että ens viikolla haetaan kultaa. Syy ei oo ikinä siinä, että joku menee vikaan. Tällä viikolla se on Teijan kanssa huonoiten osallistunut viikkotehtävän suorittamiseen, muttei ole yhtään ollut siitä pahoillaan. Viime viikolla sanoi, että seuraavalla kerralla jos joku ei osallistu viikkotehtävään, se menee kiskomaan sen hiuksista ylös, että kaikkien on pakko opsallistua. Eikä itse ole tarponut niin paljon kuin muut on. Tuntuu, että on pahan puhumista muista.

1 piste: Teija

En tiedä, ottiko itseensä siitä, että sille on huomautettu sen negatiivisuudesta. Se on pikkuisen yrittänyt parantaa käytöstään. En usko, että se on pysyvää. Se on varmaan muutama päivä ja huomenna sama juttu jatkuu, kun sermi ei aukea, alkaa se ainainen valitus. Tomi tuli sanoman mulle siitä, että se (Teija) oli jauhanut musta skeidaa röökialueella.

Lisäpisteet: 1 lisäpiste Annelle, 2 lisäpistettä Teijalle

Markus

2 pistettä: Katarina

En Katarinan kanssa niin paljon ole keskustellut, hän ei tule mulle juttelemaan kuten moni muu. Kun on keskusteltu, ihan hyviä keskusteluja. Välillä ärsyttää, kun aika paljon makoilee sängyssä. Hyvin veti viikkotehtävässä ja on päässyt paremmin porukakan sisään, mutta edelleen on se, joka vähiten on (mukana). Sitä aktiivisuutta vähän enempi odottaisin häneltä itseltään.

1 piste: Johanna

Aika lähelle samat perustelut, ei ole muuttuneet. En ole Johannan kanssa kovin montaa kertaa tainnut kahdestaan edes keskustella. Vähiten mulle läheinen täällä talossa. Muiden kanssa on enemmän syntynyt sellainen side. Johannasta ei ole mitään pahaa sanottavaa, ei se ärsytä, mutta vähiten on päässyt keskustelemaan ja tutustumaan. On vähän vaikeaa se.

Ei antanut lisäpisteitä.

Tommi

2 pistettä: Katarina

Kuten edellisenkin kerran oon sanonut, ei tule juttuun mukaan vieläkään. Vähän koittaa tsempata, mutta kyllä on viimeisten joukossa, kuka tulee juttuun vähiten. En oikein tykkää, ettei pysty jutteleen kaikille. Sais olla vähän sosiaalisempi ihminen.

1 piste: Johanna

Samoista syistä. tosi hiljainen tyttö kans, ei osallistu kotihommiin, kuten ei Katarinakaan. Makoilee puolet päivästä omassa sängyssään eikä juttele kavereille, asukkaille. Tämän tehtävän molemmat on vetänyt paremmin kuin meikäläinen, mutta muissakin tehtävissä olis saanut satsata enemmän.

Ei antanut lisäpisteitä.

Jonna A

2 pistettä: Iida

Vaikka nyt viikkotehtävän aikana Iida ei ole pystynyt suolla tarpomaan jalkansa takia ja on tsempannut porukkaa, ajattelen pitkäkatseisesti tätä hommaa. Kun ollaan talossa normaalisti, Iida luulee tietävänsä kaikesta kaiken. Välillä ei tiedä asiasta, mutta silti tekee niin (kuin haluaa). On jääräpäinen. Ei ole niin porukassa mukana, ennemmin lojuu makkarissa, kun toiset höpöttää jossakin. Ja kotityöt, en tiedä esittääkö, että tekee jotain. Tekee sellaista turhaa hommaa, vaikka vois olla tiskaamassa. On helposti ihminen, joka haluaa toisilta palveluksia, ei tunne huonoa omaa tuntoa siitä. Sen jututkin, porukka on vähän kyllästynyt niihin.

1 piste: Anne

Vaikka Annesta tuli alkuaikana meikäläiselle erittäin läheinen ja puhuttiin että ollaan toistemme siskoja, niin viimeisten parin viikon aikana Anne on muuttunut täysin ihmisenä. Kun sillä ei ole tupakkia, muuttuu toiseksi ihmiseksi. Tuntuu, että on vältellyt meikäläisen seuraa ja ettei ole enää sama Anne. Tuntuu, että katsookin mua pahalla naamalla. Kun ei ole tupakkia, on erittäin äkäinen. Turhautuminen ja huono fiilis tarttuu kaikkiin muihin ihmisiin. Tuntuu erittäin pahalta antaa tämä piste Annelle. Puhuu siitä, että jos ei saa tupakkaa, olis luovuttamassa. Jos ei kestä sitä tupakattomuutta, niin miksi sitten olla täällä.

Ei antanut lisäpisteitä.

Jonna I

2 pistettä: Jonna A

Jotenkin musta tuntuu, että se on muuttunut ihmisenä tosi paljon. Siitä on tullut semmoisia puolia esiin, joka ei ryhmässä ole hyviä. Hän ei oo kannustava, vaan itseään korostaa ja lyttää muita. Musta se ei ole reilua, täällä pitäis puhaltaa yhteen hiileen, että kaikki onnistuis. Muutenkin liiallinen tarmokkuus, kuitenkin niin, ettei se ole vilpitöntä. Ei tunnu, että hän tekis täällä yhteisen hyvän vuoksi, vaan siksi, että haluaa olla se, joka on kaikessa mukana. Musta se ei ole kiva juttu. Se on tiuskinut ja ollut pahalla päällä. Tuntuu ettei ole sama ihminen.

1 piste: Johanna

Hän ei oo edelleenkään mulle tullut mitenkään läheiseksi. kyllä hän osallistuu viikkotehtävään mutta haluais nukkua tosi paljon, on omissa oloissaan. Tuntuu, ettei hän haluaisi tähän ryhmään edes kuulua. Aika paljon potee koti-ikävää. Mun mielestä sietäisi lähteä kotiin. Se älytön hienohelmailu, tuossakin, että onneks ei nukuta ulkona. Me muut oltiin vähän odotettu, että nukuttais. Musta ei tunnu, että hän kuuluisi tähän porukkaan. Tuntuu nukkuminen kiinnostavan enemmän kuin tehtävät.

Lisäpisteet: 1 lisäpiste Johannalle

Anne

2 pistettä: Jonna A

Jonna A on hirveästi muuttunut siitä, millaisen kuvan hän antoi mulle alusta saakka. En olis ikinä uskonut, että joudun tätä päivää näkemään että annan Jonnalle pisteen. On ihana, kiltti ja kannustava, mutta menee liian pitkälle tuo armeijatouhu, tarttis kaikkien vetää ihan piippuun. Jokainen täällä tekee omien rajojensa mukaan. Toi tupakasta kinaaminen, joo, kaikkien pitäisi polttaa saman verran, mutta jokaisesta asiasta sen on pakko säksättää, että miten sen vois tehdä paremmin tai miten hän sen tekis paremmin. Luulen, että monella muullakin tuntuu siltä, ettei itse tee juuri mitään, kun Jonna vetää sen isommin ja isommalla äänellä.

1 piste: Iida

Iida on vähän erilainen kuin on ollut viime viikkoina kun oon pisteet antanut. Eilinen ilta nuotiolla vaikutti tosi paljon siihen, etten antanut kahta pistettä. Edelleen ärsyttää aivan hirveästi se joka asiaan puuttuminen, joka asiaan mielipide. Tulee varmaan olemaan loppukauden tai loppuelämän se, että hänellä on viimeinen sana sanottavana.

Lisäpisteet: 2 lisäpistettä Jonna A:lle, 1 lisäpiste Iidalle

Tea

2 pistettä: Johanna

Hän on mun mielestä ihana tyttö, ei siinä mitään, mutta välillä jotenkin ärsyttävän naiivi joissain asioissa. Ei sillain ärsytä, mutta välillä tulee sellainen aargh-olo, ehkä se on ärsytys se tila, johon joudun. Kun hänen mielestään kaikki on aina niin ihanaa. Positiivinen luonnehan on vain positiivinen asia, mutta musta se on jotenkin niin teennäistä, että kaikki on aina jotenkin ihanaa, ihanaa. Tykkään hänestä, mutta pidemmän päälle mulla ei ole syytä, miksi haluaisin hänen jäävän.

1 piste: Katarina

Edelleenkään en ole häneen mitään kunnon kontaktia saanut. Tämä viikkotehtävä On mennyt sen osalta loistavasti, sillä ei ole mitään tekemistä näiden pisteiden kanssa. Jotenkin mä en saa siitä ihmisestä kiinni, en saa siitä mitään irti. Ehkä hän on ujo ja näin, ei siinä mitään, ihmisiä on erilaisia. Mutta nyt on kuitenkin kuudes viikko menossa. Luulisi, että olisi saanut siitä enemmän irti, tuntuu, ettei se ole kiinnostunut esimerkiksi mun asioista yhtään. Se ei kysy multa koskaan yhtään mitään. Voin sanoa suoraan, etten tunne häntä ollenkaan.

Ei antanut lisäpisteitä.

Teija

2 pistettä: Iida

Ei meidän välit oo vieläkään kunnossa, vaikka paranemaan päin. Sillä on kauhea ikävä sitä poikaystäväänsä. Hän on vähän semmonen besserwisser. Tuossa nuotiollakin haluaa hirveesti olla semmonen keskustelun ohjaaja kautta johtaja ja puhua paljon itsestään. Olis kiva kuulla esimerkiksi Katarinaakin välillä. Semmonen käyttäytyminen on häiritsevä piirre. Osaa pelata tätä peliä, pitää hyvää pataa Tomin kanssa, vaikka ei ensimmäisillä viikoilla huomioinut Tomia lainkaan.

1 piste: Tomi

Hän on toisinaan raivostuttavan avuton ja peräänkatottavissa. Jotkut piirteet on alkaneet ärsyttämään, esimerkiksi on alkanut kiukuttelemaan, ettei hänelle riitä lämmintä vettä, vaikka on samaan aikaan nukkumassa. On semmosta ilmassa, että hän on kyllästynyt olemaan täällä. Syrjäänvetäytynyt viime päivinä.

Ei antanut lisäpisteitä.

Iida

2 pistettä: Teija

Pikkasen negatiiviseen sävyyn hän puhuu muista asukkaista minut mukaan lukien. Jokainen saa sivalluksia häneltä. Mä sain aika ison sivalluksen viime perjantaina ja norsun kesyttäjät ei koskaan unohda. Se oli sen verran kova pamaus meikäläiselle, että voin Teijan kanssa kyllä olla kavereita ja väleissä, mutta tuskin koskaan enää päästään sen enempää syventymään.

1 piste: Jonna I

Jos Jonna I olis äänestyksessä ja joutuis lähtemään talosta, Jouko olis aktiivisempi kaikkien kanssa eikä sylihommissa. Jouko oli aktiivisempi täällä ennen kuin pariintuivat.

Lisäpisteet: 3 lisäpistettä Teijalle

Tomi

2 pistettä: Tea

Vähän sama juttu kuin viimeks, ärsyttää se valittaminen ja tekemättömyys. Semmoinen vähän ärsyttää.

1 piste: Anne

Se tupakointi muutti Annea todella paljon, kun hän ei saanut tupakkaa. Tossa viikkotehtävässäkin, ennen kuin alettiin tekemään sitä, niin kaikki hoputettiin muita tekemään ja asenteella piti mennä, monta sataa kierrosta. Se oli vaikea itsellenikin. Muita käski ennen kuin itse meni kokeilemaan. Tupakoimattomuus muutti ihmistä niin paljon, ettei ollut sama ihminen kuin mihin oli tutustunut.

Lisäpisteet: 1 lisäpiste Tealle, 2 lisäpistettä Annelle

(Sub)

Uutisaiheet: nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.