Kuntoilu aiheutti närää asukkaiden keskuudessa

17.09.2012 20:53

Anne oli kiukustunut Iidalle. Teija jakoi asuinkumppaninsa tunteen, mutta mikä naisia lopulta nauratti?

BB-talon lisähuoneesta löytyi kuntosali, jossa asukkaat saivat treenata ja hikoilla. Käynnissä oli viikkotehtävä, jossa heidän piti kerätä mahdollisimman paljon hikeä joukkueittain. Aikaisemmin asukkaat olivat jakautuneet kahteen joukkueeseen, siniseen ja pinkkiin.

Anne, Teija ja Irina olivat ulkona tupakalla. Hetkeä aikaisemmin naiset olivat istuneet ruokapöydän ääressä, jossa oli keskusteltu viikkotehtävästä. Ulkosalla Anne purki tuttuun tapaan sydäntään, sillä Iida oli saanut hänen hermonsa kiristymään. Annen mukaan Iida oli korostanut sitä, miten kaikkien pitäisi nyt kuntoilla kunnolla ja pitkään. Annen mielestä kaikkien piti tehdä parhaansa ja piti Iidan asennetta rasittavan oloisena.

– Mä oon aina inhonnu fanaattisuutta, Teija tyytyi toteamaan.

Irina veikkasi, että Iidasta oli tullut personal trainer. Anne ei kuitenkaan halunnut ottaa minkäänlaisia ohjeita Iidalta vastaan. Sen sijaan Irina tarjosi apuaan kuntoilussa. Teijaa mietitytti se, miten Iida aikoi jatkossa osallistua kotitöihin. Aikaisemmin naiset olivat pitäneet Iidaa laiskana asukkaana, joka ei osallistunut tarpeeksi kotitöihin.

Vaikka Anne ja Teija vaikuttivatkin kiihtyneiltä, ei naisilta puuttunut huumorintajua. Mikä sai naiset nauramaan tällä kertaa? Katso video!

Hikinen treenisessio kuntosalilla alkoi! Katso kuvat

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Teija, Irina

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.