Markus lohdutti murtunutta Annea

18.09.2012 23:17

BB-talossa nähtiin vaiherikas päivä, jonka seurauksena Anne poti huonoa fiilistä. Markus kuitenkin lohdutti itkevää asuinkaveriaan.

BB-talossa vietettiin vaiherikasta päivää, kun Anne, Irina ja Teija juhlivat Iran kanssa tämän syntymäpäiviä. Naisnelikko oli saanut nauttia muun muassa juhlajuomia, herkkuja ja saunan ja porealtaan käyttöönsä. Päivän mittaan muut asukkaat olivat suorittaneet Hikiviikko-tehtävää kuntoilemalla talon terassilla.

Anne oli päivällä tutustunut lähietäisyydeltä Markuksen haaraväliin, josta Big Brother oli häntä myöhemmin jututtanut. Anne itse oli pitänyt tempaustaan pelkkänä vitsikkäänä tempauksena, eikä arvellut sen herättävän sen suurempaa huomiota.

Illalla Anne ja Markus istuivat yhdessä terassilla ja Anne vaikutti järkyttyneeltä tapahtuneen vuoksi. Nainen pahoitteli Markukselle useaan otteeseen aikaisemmin tapahtunutta.

– En mä todellakaan tarkottanut millään pahalla, anteeks, itkuinen Anne sopersi Markuksen vieressä.

– Oikeeesti hei, en mä sitä sillä oo ottanu, Markus rauhoitteli Annea.

Kaksikko jatkoi asian hiljaista puimista, vaikka välillä Teija ja Irina keskeyttivätkin kaksikon keskusteluhetken. Anne pahoitteli vuolaasti tilannetta ja kertoi potevansa huonoa oloa Markuksen puolesta.

– En mä oikeesti ajatellu asiaa noin, hän sanoi.

– Mä tunnen itseni niin tyhmäksi ihmiseksi, Anne itki.

Markus jaksoi lohduttaa Annea, joka silmät kyyneleissä murjotti miehen vieressä. Markus vakuutteli, että hänen tunteensa Annea kohtaan eivät olleet muuttuneet mitenkään eikä hän ollut ottanut Annen tempausta vakavasti, vaan tiesi sen olleen Annen "läppä". Markus oli päiväkirjahuoneessakin kertonut Big Brotherille, ettei kokenut tekoa vastenmielisenä.

Kaksikko jatkoi lähekkäin oleilua ja Markus lohdutteli murtunutta Annea. Lopulta he saivat seuraa muistakin asukkaista, ja Anne alkoi kerrata juhlanelikon hauskan, mutta riitaisan päivän tapahtumia.

Big Brother tiedottaa: Annea ja Markusta puhutettu "suutempusta"

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Markus, bileet

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.