Miten Iida kommentoi yötään pienessä makuuhuoneessa?

22.09.2012 10:30

Anne ja Iida vaihtoivat tuntemuksiaan BB-talon uudistuneista nukkumapaikoista. Iida totesi nukkuneensa hyvin, kun taas Anne kertoi isossa makuuhuoneessa metelin jatkuneen pitkään.

Asukkaat nauttivat kirpeästä syysaamusta ympäri BB-taloa. Osa nautti vielä aamupalaa, kun Iida ja Anne olivat siirtyneet pation puolelle. Iida suoritti aamutreeniään ja Anne istuskeli terassin sohvalla.

– Miten nukuit? Anne kyseli.

Asukkaat olivat edellisenä iltana järjestelleet nukkumapaikkansa uudelleen. Enää talossa ei ollut erikseen miesten ja naisten makuuhuonetta, vaan iso ja pieni makuuhuone. Pienessä makuuhuoneessa yönsä viettänyt Iida ilmoitti iloisena nukkuneensa hyvin.

– Ei mitään ongelmaa. Päinvastoin oikeastaan, ihanan pehmee sänky ja hiljaista ja... no Jonna kuorsas vähän, Iida summasi.

– Hiljasta! ihmetteli Anne ja kertoi, että tunnelmat suuressa makuuhuoneessa olivat päinvastaiset.

Iida kertoi Sarahin ja Tommin puuhista

Iidan kanssa pienessä makuuhuoneessa olivat nukkuneet Jonna A, Markus, Tea, Tommi sekä Sarah. Asukkailla oli ollut edellisenä iltana pitkä vääntö siitä, ketkä siirtyvät BB-talon yhden lemmenparin, Sarahin ja Tommin kanssa pienempään makuuhuoneeseen yöksi. Iida oli suostunut järjestelyyn, kun muita vapaaehtoisia ei ollut ilmoittautunut.

Sarah ja Tommi olivat edellisenä yönä valvottaneet muita kuhertelemalla peittonsa alla äänten säestämänä, ja Iida oli kertonut kaksikolle suoran mielipiteen näiden touhuista. Nainen oli toivonut, ettei lemmenleikkejä suoritettaisi enää muiden läsnäollessa.

– Tommi ja Sarah siinä hetken aikaa mönki, mutta sitten kaikki oli ihan hiljaa, Iida hymyili.

Tummaverikkö kertoi makuuhuoneessa olleen tilaa yllin kyllin, kun Sarah ja Tommi olivat viettäneet yönsä vierekkäin. Iidan ja Jonna A:n väliin oli jäänyt yksi tyhjä peti, joka oli tarjonnut naisille mukavasti lisätilaa.

Anne puolestaan kertoi, että suuremmassa makuuhuoneessa oli valvottu pitkään, jutellen ja piereskellen. Naisten juttutuokio jatkui vielä tovin, kunnes Anne siirtyi takaisin sisälle ja Iida jäi jatkamaan urheilutuokiotaan.

Sarah ja Tommi heiluttivat peittoa, muut eivät ilahtuneet

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Iida

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.