Muuttuuko Annen ja Teijan asenne surkean suorituksen myötä? Lue analyysi!

02.10.2012 16:30

Suojuoksu-viikkotehtävä on osoittautunut rankaksi Annelle ja Teijalle, joiden tyylinä on ollut viikkotehtävien aikana kritisoida muita asukkaita. Entä, jos kultainen palkinto jää saamatta: kenen harteille Teija ja Anne sälyttävät epäonnistumisen?

Suojuoksu-viikkotehtävä on osoittautunut rankaksi asukkaille. Erityisiä ongelmia suojuoksussa kokivat eilen Anne ja Teija, joiden tarpomisesta ei tahtonut tulla upottavassa suossa mitään.

Aiemmin talossa Teija ja Anne ovat usein kritisoineet muiden asukkaiden asennetta ja tekemisiä viikkotehtävän aikana. Suojuoksu-tehtävän aikana kaksikko on kuitenkin selviytynyt suolla kävelemisestä huomattavasti muita huonommin. Ensimmäisessä suojuoksussa Anne ja Teija onnistuivat tarpomaan noin kaksi kierrosta.

– Mun jalat tuntuu kuin olisin vetänyt maratonin, Anne valitteli Teijalle talon pihalla suorituksen jälkeen.

– Me tehtiin parhaamme, minkä pystytään, hän voivotteli Joukolle ja Jonna I:lle.

Ennen suojuoksua Anne ja Teija ripittivät Tomia siitä, ettei suolla tarpomisessa tunnettaisi taukoja, vaan töitä olisi tehtävä tauotta. Kaksikko kuitenkin antoi periksi suolla vain parin kierroksen jälkeen.

Asenteessa parantamisen varaa?

Suo-ongelmista huolimatta Annella ja Teijalla tuntuu olevan jatkuvasti sanottavaa muiden asukkaiden suorituksista ja asenteesta. Esimerkiksi suolla huikeita tuloksia tehneen Jonna A:n positiivisuus on ottanut naisia päähän.

Erään juoksun aikana Jonna A:ta sivusta seurannut Anne huikkasi Jonnalle, että tämän pitäisi tulla pois suolta, koska oli tehnyt jo riittävästi.

– Mä vedän sen minkä haluan! Jonna A huusi erittäin kiukkuisena, mutta pyysi myöhemmin anteeksi sanojaan.

Aiemmassa viikkotehtävässä Anne sysäsi syyn hopeisesta palkinnosta Katarinan niskoille. Annella oli tuolloin parannusehdotus seuraavien viikkotehtävien varalle:

– V*ttu yksilötehtävä s**tana, ja niille, joilla se onnistuu, niin viinapullo kouraan ja saunaan. Mutta ei, ku tää on ryhmätehtävä! hän kivahti.

Nyt Anne on kuitenkin suoriutunut muita heikommin, ja mikäli kyseessä olisi yksilötehtävä, hän tuskin saisi parasta palkintoa. Ahdistaako tilanne Annea?

Saako Teija nimeämispisteitä?

Teija puolestaan on nimennyt esimerkiksi Johannan sen perusteella, ettei tämä kestä taloelämän ja tehtävien painetta.

– Hän on ollut harvinaisen itkuherkkä ja jotenkin tuntuu että hän haluaa kotiin täältä. Sillä ei taida toi kuula kestää tätä hommaa pidemmän päälle, Teija nimesi aiemmin.

Tuleeko Teija saamaan seuraavissa nimeämisissä pisteitä heikon suorituksensa perusteella?

Kenen harteille Teija ja Anne sälyttävät epäonnistumisen?

Suojuoksu-tehtävän toisena päivänä Teija ja Anne ovat taistelleet. Teija puuskutti suolla ankarasti ja kertoi pyrkivänsä 20 kierrokseen. Annea ärsytti, koska hän ei pystynyt tekemään muutamaa hassua kierrosta enempää.

– Se kymmenenkin on hyvä, Teija kannusti.

Miten käy naisten asenteen viikkotehtävän jatkuessa? Entä, jos kultainen palkinto jää saamatta: kenen harteille Teija ja Anne sälyttävät epäonnistumisen, vai ymmärtävätkö he itse olleensa osallisina siihen, ettei tarvittava 200 kilometrin matka tullut täyteen?

Lue käänteet:

Teija loikkasi haalareihin

Jonna A karjui Annelle ja Tealle

Jonna A:n asenne ärsytti

Anne ankeasta suorituksestaan: Me tehtiin parhaamme

Anne ja Teija kiipelissä: Suo kahmaisi! Katso video

Teija kivahti Tomin taukokyselyihin: V**tuako siinä vikiset!

Kihisevä Anne: Yksilötehtäviä ja voittajille viinapullo käteen!

Teija nimesi: "Sillä ei taida kuula kestää tätä hommaa"

Seuraa talon elämää 24/7-palvelussa!

(Sub)

Uutisaiheet: analyysit, Anne, Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.