Naiset juonivat – kenelle nimeämispisteet?

24.09.2012 14:45

Big Brother yllätti asukkaat ilmoittamalla nimeämisten alkaneen. Teija, Anne ja Jonna I pitivät pikapalaverin nimeämissuunnitelmistaan.

BB-talossa vietettiin erikoisia hetkiä, kun hetkeä aiemmin talossa kuului Isoveljen möreä ääni: Tämä on Big Brother, on nimeämisten aika. Tämän jälkeen Tea kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Muut asukkaat vaikuttivat ällistyneiltä yllättävästä tilanteesta. Muun muassa Iida valitteli juuri saaneensa itsensä rauhoittumaan edellisillan häätötilanteesta, kun nimeämiset alkoivat uudelleen. Teija ja Anne siirtyivät nopeasti talon terassille käymään läpi heidän nimeämissuunnitelmaansa.

Molemmat pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, mikä olisi suunnitelma Katarinan suhteen:

– Katarina on äänestetty finaaliviikolle, ei tätä muuten voi selittää, Teija päätteli Katarinan selviydyttyä kolmesta häätöäänestyksestä.

Sekä Teija että Anne aikoivat antaa nimeämispisteitä Iidalle. Anne halusi tietää, kenet Irina aikoi nimetä. Teija kertoi Irinan antavan nimeämispisteitä todennäköisesti Iidalle, minkä myöhemmin paikalle tullut Irina vahvisti.

– Sillä on sitten jo kahdeksan pistettä, Anne ja Teija laskeskelivat.

– Tea vetää kanssa ihan saletisti, Anne lisäsi ja korjasi laskutoimituksen tulosta: – Sitten siellä on jo kymppi.

Teijaa ihmetytti se, miten Big Brother onnistui jälleen yllättämään asukkaat. Anne puolestaan toivoi jännittävään hetkeen helpotusta tupakasta. Kaksikon seuraan liittyi pian Jonna I, jolle oli selvää kenelle asukkaista hän meinasi antaa nimeämispisteitä nähdäkseen tämän tulevassa häätöäänestyksessä.

Kenestä oikein oli kysymys? Katso video naisten juonittelusta!

Teija halusi erottaa BB-lemmenparin

Seuraa nimeämisiä ensimmäistä kertaa livenä 24/7:ssa

(Sub)

Uutisaiheet: juonittelu, Anne, Jonna I, Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.