Näitä nimiä asukkaat ehdottivat puhuvalle kalalle

28.09.2012 17:50

Osa asukkaista arvuutteli kalan nimeä. Mahtoiko mikään osua oikeaan?

Osa asukkaista istui talon terassilla kalan nimenantojuhlan alkutunnelmissa. Asukkaat eivät vielä tienneet mikä nimi kalalle annettaisiin, mutta hetkeä aikaisemmin muun muassa Sarah oli saanut hakulaitteeseensa viestin, että se asia selviäisi myöhemmin. Nyt asukkaat arvailivat sitä, minkä niminen kala mahdollisesti uiskentelisi kylpyhuoneen akvaariossa.

– Mitäs jos sen kalan nimi olisi Tomi? ehdotti Tomi.

– Se on Nemo, sanoi Tommi.

Annen mielestä kalan nimi olisi Kleopatra ja Sarah ehdotti Naomia. Nimenarvailu kuitenkin tyrehtyi, kun Anne mietiskeli talosta poistuneita asukkaita.

– Ensin lähti kokki, sitten lähti siivooja… hän laskeskeli.

– Sitten lähti pyykinpesijä, Markus lisäsi.

– Mitähän tästä tulee, Anne puhahti.

Markuksen mielestä Ira oli sekä kokki että pyykinpesijä. Tomin mielestä Ira oli ollut ihan "kaikki", jolta oli luonnistunut homma kuin homma. Markus pohdiskeli mitä heistä ajateltaisiin, kun vuoro tuli poistua talosta.

– R*nkkari ja idiootti? Jouko ehdotti.

– Tyhjäntoimittaja? ehdotti Tomi.

Anne puolestaan mietti, että kutsuttaisiinko ketään tylsäksi. Tästä ajatuksesta hän pääsi luontevasti jo tavaksi muodostuneeseen kahden vaaleaverikön parjaamiseen:

– Täällä on Katarina ja Johanna finaaliviikolla, niin voivat pyöritellä tukkaansa tuolla vessassa. Kattoo kumpi ruskettuu enemmän, kun ei oo muutakaan tekemistä, Anne paukautti ja sai ainakin Markuksen hekottelemaan.

Tämä kuitenkin katkaisi keskustelun ja asukkaiden huomio kääntyi muihin asuihin. Kohta asukkaat siirtyivät sisätiloihin nauttimaan juhlaan sopivasta ruuasta.

Juhlavalmistelut puhuvan kalan kunniaksi

Puhuva kala jutteli asukkaille – pysyikö salaisuus?

(Sub)

Uutisaiheet: Tomi, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.