Neljänneksi tullut Markus: Oma herkkyys yllätti

03.12.2012 00:18

Big Brotherissa neljännelle sijalle tullut Markus paljasti haluavansa jatkaa suhdetta Tean kanssa myös talon ulkopuolella. – Vaikka onhan tässä kilometrejä välissä, mutta ne on vaan kilometrejä, Markus mietti.

Markus tuli neljänneksi. Ennen menoaan hän ei ollut osannnut kuvitella säilyvänsä talossa finaaliin asti. Kauden edetessä hän oli alkanut toivoa, että saisi olla talossa pitkään. Häätöäänestyksissä olo jännitti, koska Markus oli niissä vain muutaman kerran.

Taloelämä oli täynnä yllättäviä asioita.

– Tuolla tuli semmoinen tunne, että yllätyksiä tuli koko ajan nurkan takaa, Markus summasi.

Markus kertoi olleensa talossa oma itsensä. Tunnerikkaus oli tullut yllätyksenä.

– Se tuli puskista! Tiesin, että oon tunteellinen ja herkkä omalla tavalla, muttei sitä osannut kuvitella. Kyllä tuolla oppi tunteita käsittelemään, kuten Teankin kanssa.

Markus ja Tea aikovat tavata ja jutella suhteestaan.

– Mie tuun täällä käymään ja se tulee siellä käymään. Varmasti jutellaan ja katellaan.

Onko BB-romanssissa ainesta ulkomaailman romanssiksi?

– Nyt tuntuis ainakin, on sen verran fiiliksiä ja tunteita. Vois tullakin. Vaikka onhan tässä kilometrejä välissä, mutta ne on vaan kilometrejä, Markus paljasti.

"Neppailu ei ole jokaviikkoista"

Tean kanssa vietettyjen hetkien lisäksi hyviä kokemuksia talossa olivat siskon näkeminen talon pihamaalla ja kirje kotoa.

– Ja muutamat kun bileet alkoi. Ysäribileet, kun tärähti se tilanne päälle. Täällä sellaisia tulee todella harvoin, mies pohti.

Kohokohta oli myös kivesten neppailuennätys. Aiemmin Markus on tehnyt neppailua nelisen kertaa. Tapa syntyi curling-ottelua katsoessa.

– Siitä se lähti. Koitettiin, että paljon menisi, satanen ekana. Huomasi äkkiä, että se on herkkä paikka, Markus kertoi.

– Ei se oo kuin neljä tai viisi kertaa tehty. Ei se ihan jokaviikkoista ole.

Markus: Teija on valovoimainen

Teija voitti Big Brotherin. Markus uskoi, että voitto meni oikealle ihmiselle.

– Teija oli semmoinen valovoimainen tyyppi koko ajan. Loppua kohti pääsi enempi ja enempi sisälle tuohon ihmiseen, Markus summasi.

Miehen mukaan Teija toi taloon hauskuutta, ja tämän heitot jäisivät elämään talon ulkopuolellakin.

Jos Markus olisi voittanut, hän olisi maksanut auton pois ja katsellut omaa asuntoa. Lomamatkakin olisi ollut mukava, ja perhekin olisi saanut osansa. Mies ei osannut sanoa, mitä hänen olisi pitänyt tehdä toisin.

– Itse olin oma itseni ja elin, ei sitä niin ajatellut kisana. Ei minuu kaduta yhtään, vaikka jotkut sanoikin siitä parisuhteesta talossa. Elin tunteideni kautta loppuun asti.

Kotona Markus aikoi halata perheensä läpi ja nähdä perhetuttujaan illanistumisen merkeissä. Sitten mies aikoi suunnata lätkätreeneihin.

– Sitäkin on kova ikävä.

Teija yllättyi BB-voitosta: Olin eri planeetalta!

Kolmanneksi tullut Jouko: Ajattelin, ettei tatuoitu hörhö pärjää talossa

Katso huikean finaali-illan koskettavat kuvat

(Sub)

Uutisaiheet: Markus

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.