Neljänneksi tullut Markus: Tunteet Teaa kohtaan ovat edelleen kovat

03.12.2012 14:59

Big Brother 2012 -finaalissa neljänneksi tullut Markus oli yllättynyt siitä, ettei ollut saanut kauden aikana nimeämispisteitä talossa. Leppoisa mies kertoi, että tunteet Teaa kohtaan olivat edelleen voimakkaat.

Big Brother 2012 -finaalissa Markus tuli neljänneksi. Nelossija ei ollut ollut pettymys: Markuksen mukaan finaaliviikko oli ollut niin hulvaton, ettei mahdollista voittoa tai sijoittumista finaalissa ollut ehtinyt ajatella.

– Ei tullut minkäänlaista pettymyksen fiilistä, näki kaikki läheiset ja BB-torpan asukkaat, Markus mietti finaalistudioon astelemista.

Markus: Kiva katsoa, miten Tean kanssa käy

BB-lemmenpariksikin tituleeratun Tean ja Markuksen tunteet leimahtivat talossa. Kaksikko viihtyi tiiviisti yhdessä lähes koko kauden ajan. Markuksen mukaan tunteet Teaa kohtaan eivät ole hävinneet.

– Tunteet on edelleen kovat. On kiva kattoa, miten meille käy, Markus pohti.

Miehen mukaan kaksikko aikoi vierailla toistensa luona ja katsoa, miten asiat kehittyisivät.

Tean ja Markuksen sutinasta huolimatta Jouko ja Markus nappasivat kauden Best of -gaalassa talon parhaan rakkaustarinan palkinnon. Markusta kaksikon saama pokaali nauratti edelleen. Suhde Joukoon oli kaverillinen.

– Onhan se mulle rakas ystävä. Jo ensihetkistä, kun torppaan mentiin sisälle, meillä synkkasi tosi hyvin, Markus mietti.

Miehen mukaan Joukolta löytyi samaa heittäytymistä kuin häneltä itseltään.

– Annetaan palaa sitten, kun mennään.

Pitkä pinna joukkuelajien avulla

Markus oli talossa hyvin positiivinen ja rauhallinen. Rankoissakin tilanteissa miehen pinna vaikutti pitkältä. Markus kertoi olleensa myös BB-talon erikoisissa olosuhteissa melko lailla oma itsensä.

– Kun on joukkuelajeja harrastanut, sieltä on oppinut että yhdessä tsempataan, Markus mietti.

Mies kertoi oppineensa käsittelemään tunteitaan ja hakeneensa voimaa muilta asukkailta. Rauhallinen ja hauska Markus olikin talossa pidetty: hän selvisi koko kauden saamatta yhtäkään nimeämispistettä!

– Tuli vähän yllätyksenä itselle, Markus paljasti.

Markus pohti olevansa rehellinen ja hyväntahtoinen. Mies uskoi muun muassa näiden syiden vaikuttaneen siihen, etteivät muut nimenneet häntä.

Markus huumoristaan: Semmoista keleketystä se on välillä

Markus tuli talossa tutuksi runsaista "jööteripuheistaan". Mies itse ei ollut huomannut, että muut olisivat ärsyyntyneet alapäävitsailusta. Hän kuitenkin myöntää, että samoja juttuja tuli toistettua.

– Kyllä se varmaan tuntui, että tulee korvista ulos jo, Markus pohti muiden asukkaiden reaktioita.

– Semmoista keleketystä se on välillä meikäläisellä, hän totesi ja kertoi heittävänsä myös ulkomaailmassa samanlaista läppää.

Markus myös viihtyi talossa alastomana eikä tuntunut häiriintyvän siitä, että ympärillä oli muita ihmisiä.

– Ei sitä ajatellut sillä lailla, että voi olla katsojia enemmän. Sitä eleli kuin omassa kodissa, mies pohti.

Markuksen mukaan esimerkiksi ennen suihkua vaatteet saattoivat lennähtää milloin mihinkin.

– En mä siitä mitään sellaista nautintoa saa. Se on vähän sellaista leikkimielistä, leikittelyä. Välillä saattaa housut lähteä kinttuun, jos tilanne vaan tulee.

Markus ei ollut vielä miettinyt tulevaisuutta ja sitä, haluaisiko jäädä julkisuuteen. Hän kuvasi elämäntilannettaan avoimeksi.

– En lähde hakemalla hakemaan mitään, Markus totesi.

Katso Markuksen haastatteluvideo!

(Sub)

Uutisaiheet: Markus

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.