Nimeämiset mietityttivät Annea

04.10.2012 11:30

Asukkaiden edellisen illan päivätehtävä ja Suomen kartasta uupumaan jääneet palaset puhuttivat yhä. Lisäksi Annen mielessä pyörivät pitkin viikkoa suoritettavat nimeämiset.

Anne ja Teija olivat vetäytyneet kaksin tupakkapaikalle sauhuttelemaan. Asukkaat olivat edellisenä iltana saaneet päivätehtävän, jossa heidän piti etsiä kätkettyjä kartan osia ja muodostaa niistä Suomen kartta. Kokonaisuudesta oli jäänyt puuttumaan kaksi osaa, ja nyt naiset pohtivat paikkoja, joissa kartan palasia olisi vielä voinut olla.

– Ei niitä kyl oo missään niitä lappuja, Anne arveli.

– Mä en keksi yhtään paikkaa, mistä mä voisin vielä hakea, Teija ilmoitti ja totesi, ettei palasia enää edes kannattanut etsiä, kun karttakin oli jo palautettu Isoveljelle. Pian aihe vaihtuikin toisaalle.

– Kuin moni on nimeemättä, tai kuin moni on nimennyt jo? huuteli Anne, kun patiolle saapui myös muita asukkaita.

– Tea on nimennyt, Teija on nimennyt, sinä olet nimennyt, minä olen nimennyt, Tomi on..., luetteli Jonna I terassin sohvalta.

Tomi laskeskeli, että ainakin viisi asukasta oli jo antanut nimeämispisteensä. Anne kuitenkin muisti, että lisäksi myös Iida oli suorittanut nimeämisensä. Mietteliään oloinen Anne tuli siihen tulokseen, että noin puolet asukkaista oli jo antanut nimeämispisteensä.

BB-talossa suoritettiin jo toista kertaa peräkkäin nimeämisiä pitkin viikkoa. Tällä viikolla asukkaat olivat yllätyksekseen saaneet lisäksi käyttöönsä kukin kolme lisänimeämispistettä, jotka sai käyttää niin halutessaan. Lisäpisteet olivat aiheuttaneet paljon spekulaatiota asukkaiden keskuudessa, ja osa heistä oli ilmoittanut käyttävänsä pisteet välittömästi, kun taas osa oli päättänyt jättää lisäpisteet vielä toistaiseksi tulevaisuuden varalle.

Anne ja Teija mumisivat hetken nimeämispisteiden jakautumisesta, kunnes aihe päätettiin jättää sikseen.

Jonna A arveli: Kilometrejä voi olla tarpeeksi

Lue kaikki uutiset nimeämisistä!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.