Pitkän keskustelun päätös: kenelle maistuivat päiväunet?

04.10.2012 11:48

Asukkaat keskustelivat pitkään siitä, ketkä menisivät kolmen tunnin päiväunille. Kun yhteisymmärrystä ei syntynyt, Tea ja Anne kävivät levolle.

BB-talossa oli käynnissä viikkotehtävän suorittamisen viimeiset hetket. Tämän lisäksi asukkailla oli käytössä päiväuniaikaa yhteensä kuusi tuntia. Asukkaat eivät olleet aikaisemmin päässeet yhteisymmärrykseen siitä, ketkä päiväunille pääsisivät. Monet asukkaat usuttivat lepoa suolla runsaasti kävelleille Jonna A:lle, Johannalle ja Katarinalle. Kaikki naiset kieltäytyivät päiväunimahdollisuudesta. Johanna halusi mieluummin mennä kävelemään suolle, samoin kuin Jonna A.

Tea oli aikaisemmin ilmoittanut haluavansa mennä päiväunille, mutta ei kehdannut omista suokävelykilometrien määrästä johtuen. Lopulta Anne ja Tea menivät päiväkirjahuoneeseen siinä toivossa, että päiväunien määrä voitaisiin muuttaa viikkotehtävään tarvittaviksi kilometreiksi.

Kun kaksikko palasi päiväkirjahuoneesta, he suuntasivat ensi töikseen tupakkapaikalle. Siellä he selvensivät päiväuniin liittyvää tilannetta: niitä ei voitu vaihtaa kilometreiksi, eikä niitä voinut käyttää myöhemminkään. Iidan mielestä Jonna A saattoi innostua päiväunista rauhoituttuaan suolla kävelemisen jälkeen. Anne kuitenkin kertoi, että se oli jo liian myöhäistä.

– Me mennään nyt, hän sanoi ja sai Iidan ihmettelemään sitä, ketä hän mahtoi tarkoittaa.

– Tea ja minä, Anne vastasi.

– Kyllä mä lepuutan, jos kukaan muu ei lepuuta, Tea sanoi.

Kun kaksikko sai asiansa tupakkapaikalla hoidetuksi, he siirtyivät kohti olohuonetta. Matkalla sinne Anne teki vielä tiettäväksi mihin olivat suuntaamassa:

– Me mennään ny sitten nukkuun, hän sanoi vielä kerran.

Viikkotehtävän suorittamisen aika kävi vähiin

Jonna A arveli: Kilometrejä voi olla tarpeeksi

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Tea

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.