Puhuva kala jutteli asukkaille – pysyikö salaisuus?

28.09.2012 17:04

BB-talossa alettiin järjestää kalan nimenantojuhlia, jotka pitivät pysyä salaisuutena akvaariossa polskuttavalta eväkkäältä. Onnistuivatko asukkaat pitämään salaisuuden kalan uteluista huolimatta? Mitä kala paljasti Annelle?

BB-talossa vallitsi innostunut tunnelma, kun asukkaat olivat saaneet tiedon, että illalla juhlittaisiin kylpyhuoneen akvaariokalan nimipäiviä. Asukkaat olivat koristelemassa taloa ja valmistelemassa juhlia, kun kylpyhuoneesta alkoi kuulua vedenalaista pulinaa.

– Jippijaijee! Hei, torjantait, mitä siellä on? Mitä te teette-teette? kala pulisi.

Kalan äänen kuulivat ensimmäisinä Sarah, Tomi ja Markus, jotka jäivät jutustelemaan puheliaanoloisen kalan kanssa. Kalaa kiinnosti tietää, mikä sipinä ja supina oli käynnissä BB-talossa. Asukkaat eivät saaneet paljastaa kalalle mitään illan tulevista nimenantojuhlista, joten Markus vastasi eväkkäälle hyvin ylimalkaisesti.

– Me tehdään täällä ruokaa, meillä on kohta juttupiiri, Markus selitti.

Kalaa ei kuitenkaan tyytynyt tähän vastaukseen vaan tivasi lisäselvityksiä Annelta, joka oli tullut kylpyhuoneeseen. Anne kertoi asukkaiden valmistelevan lasagnea. Kalanen halusi nähdä kylpyhuoneesta olohuoneen puolelle, mutta asukkaat kieltäytyivät avaamasta sinne johtavaa ovea.

Mitä kala lopulta paljasti tehneensä edellisen viikon aikana? Ja mitä Anne toivoi kalan hommanneen asukkaille? Katso hupaisa keskustelu kalan ja asukkaiden välillä.

Juhlavalmistelut puhuvan kalan kunniaksi

BB Extrassa haastattelussa talon puhuva kala!

(Sub)

Uutisaiheet: puhuva kala, Anne, tehtävät

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.