Sarah paljasti inhokkinsa – Anne samaa mieltä!

30.08.2012 07:49

BB-talossa vietettiin juhlia ja asukkaat pääsivät myös pesään. Sarah paljasti suorasukaiseen tyyliin oman inhokkiasukkinsa.

BB-talossa vietettiin kunnon karkeloita. Ilta alkoi kreikkalaishenkisellä illallisella ja jatkui runsaiden juhlajuomien saattelemana kohti saunaa ja paljua. Illan aikana talon pesä oli avoinna aika ajoin, ja paikka kiinnosti asukkaita. Juhlimisen lomassa Sarah ja Markus menivät juttelemaan pesän suojaan. Sarah tilitti Markukselle sitä, että ei ollut koskaan ollut niin hiljainen ihminen kuin taloon tullessaan ja häntä oli jännittänyt, mutta uskoi tilanteen muuttuvan illan bileiden ansiosta.

Samalla Sarah paljasti, että talossa oli yksi nainen, jonka kanssa hän ei tullut toimeen.

– Vaikka kuinka laittais omaa paitaa sille, niin ei millää, Sarah kertoi.

Markus myönsi, talossa asumisessa kyse kuitenkin on pelaamisesta. Samalla hän paljasti Sarahille, että hän haluaisi pitää neidon talossa jatkossakin.

– Ja mitä aistinu jätkistä, niin kaikki haluu kanssa, mies vihjasi.

Sarah halusi Markuksen pysyvän talossa ja lupasi, ettei anna yhtään ääntä hänelle. Markus paljasti Sarahille, että häätöäänien antamisesta oli keskusteltu "äijien kesken". Kaksikon keskustelu kuitenkin tyrehtyi, kun Irina ja Teija kömpivät pesään.

Anne: Tää on mun luonto

Nelikko jatkoi keskustelua muista asukkaista. Sarahia tuntui asukkaista jurppivan eniten Milla. Hän oli kyllästynyt Millan tapaan esittää erikoisia kysymyksiä esimerkiksi häätöäänestykseen liittyen. Sarahin mielestä ei ollut oikein udella asioita, joihin ei oikeastaan pystynyt vastaamaan. Nuori nainen jatkoi tilistystään tietämättä, että kyseessä oli BB-tuotannon näyttelijä, joka toimi saamiensa ohjeiden mukaisesti. Millan suunniteltu käytös ei ollut herättänyt luottamusta Sarahissa:

– Se on niin v*tun kiero ämmä! Sarah tykitti.

– Jos katse vois tappaa, niin se ois siinä! hän jatkoi.

Anne puolestaan jatkoi tuntevalla samoin Janitaa kohtaan. Naista oli ärsyttänyt Janitan ensimmäisen illan aikainen käytös, kun nuorempi nainen oli oli uhannut lähtevänsä kotiin, jos bileitä ei olisi.

– Mä olen samaa mieltä Millasta, Anne paljasti.

Anne ja Sarah jatkoivat Millan kritisoimista rajuin sanoin ja kumpikaan ei vaikuttanut olevansa pahoillaan ajatuksistaan.

– Tää on vaan mun luonto, Anne selitti.

Anne toivoi lopuksi, että hänelle sanottaisiin suoraan, jos hän alkaisi ärsyttää muita. Irina tyytyi kuuntelemaan kolmikon juttelua hissukseen, kunnes lähti pois pesästä. Kolmikko jäi viel hetkeksi puhumaan tapahtuneista tilanteista ja siitä, miten tärkeää olisi olla oma itsensä.

Katso bileillan parhaat kuvat

Lähetä tehtävävideo asukkaille ja voita illallinen talossa asukkaiden kanssa.

(Sub)

Uutisaiheet: pesä, Sarah, Anne, Markus

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.