Sininen joukkue voitti – Irina ihmetteli päätöstä

22.09.2012 16:58

Kokkauskilpailun voittajaksi selvisi Annen ja Iidan johdolla sininen joukkue. Pinkkien riveissä touhunnut Irina ei pitänyt päätöksestä.

BB-talossa oli käyty tiukka kilpailu kokkaustaidoista, kun sinisen joukkueen Iida ja Anne sekä pinkin joukkueen Ira ja Irina valmistivat reseptin mukaisesti kanaa ja couscousta. Kun annokset olivat valmiit, kokit toimittivat annoksensa päiväkirjahuoneeseen Big Brotherin tuomittaviksi.

Myöhemmin Isoveli kutsui asukkaat sohvalle ja ilmoitti, että heille oli postia. Teija nouti kirjeen luukusta ja jäi odottamaan lupaa sen lukemiseen.

– Tehtävän voitti sininen joukkue, Teija luki lopulta.

Sinisen joukkueen jäsenet, Tomi, Markus, Johanna, Iida, Jonna I, Tommi, Sarah ja Anne olivat riemuissaan tiedosta ja kokit Anne ja Iida halasivat toisiaan. Riemunkiljahdusten päätyttyä asukkaat kuuntelivat ohjeet loppuun ja lopulta Teijan piti lukaista ne useampaan kertaan ennen kuin niistä muodostui yhteisymmärrys.

– Te saatte valita meille viinit, Teija ehdotti.

Myöhemmin Irina vaikutti harmistuneelta siitä, että pinkki joukkue ei voittanut kilpailua. Hän ei sulattanut niin helposti Big Brotherin päätöstä palkita sininen joukkue.

– Me haluttiin tehdä maukasta ruokaa, Irina vakuutteli.

– Teillä oli palanut kana ja mauton couscous, Irina kritisoi sinisten valmistamaa ruokaa.

Anne kertoi päiväkirjahuoneeseen toimitetun annoksen olleen erilainen kuin se ruoka, mitä asukkaat saivat myöhemmin yhteisesti maistaa. Irina kuunteli Annen selityksiä, mutta ei muuttanut linjaansa. Jostain syystä omaa ruokaansa hän kuvaili p*skanmakuiseksi ja pelkistetyksi.

– Irina lopeta nyt! Ira kivahti kokkikumppanilleen.

Irina jatkoi jupinaansa vielä hetken ja muut asukkaat naureskelivat naisen kiukuttelulle. Samanaikaisesti Irina naureskeli omillekin jutuilleen, mutta oli edelleen sitä mieltä, että voitto olisi kuulunut pinkille joukkueelle.

Päivätehtävän Kokkaa perässä voittaja

Asukkaat ihastelivat kokkien aikaansaannoksia

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Irina

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.