Sirkuskouluttaja joutui houkuttelemaan Katarinan mukaan harjoituksiin

26.09.2012 11:36

Ennen sirkuskouluttajan temppukoulua oli aika lämmitellä lihakset vetreään kuntoon. Katarina nihkeli osallistumisen suhteen.

Taloon oli hetki sitten saapunut vieras, sirkuskouluttaja Maiju. Katarina oli vetänyt herneet nenään aikaisemmin terassilla ja jatkoi kiukutteluaan myös sirkuskouluttajan läsnäollessa. Esittelykierroksen jälkeen vessaan itkemään lukittautunut nainen ryhtyi pesemään hampaitaan muiden äimistellessä tämän panostusta viikkotehtävään.

– Ei me saada sitä kultaa, jos se ei ole mukana, Sarah surkutteli.

Muut asukkaat olivat kuitenkin sitä mieltä, että he kuitenkin tekisivät parhaansa viikkotehtävän onnistumiseksi.

Sirkuskouluttaja meni vessan ovelle houkuttelemaan mököttävää Katarinaa mukaan. Pienen suostuttelun jälkeen nainen kokosi itsensä ja liittyi muiden seuraan.

Hiki pintaan nopeasti

Sirkuskouluttaja veti asukkaille pienen lämmittelytreenin. Lihaksia vetreytettiin aluksi hippaleikin avulla. Sirkuskouluttajan ohjeistuksen mukaan hippojen kiinni saamat asukkaat joutuisivat menemään kontilleen.

Konttaavat asukkaat pystyi pelastamaan joko hyppäämällä näiden yli tai ryömimällä ali konttaajan toiveen mukaisesti.

– Siis mä en tajua, Tea myönsi jo ennen leikin alkua.

Pian naiselle selvisi kuitenkin leikin juju, kun asukkaat äityivät villiin kirmaamisleikkiin. Teija ja Markus toimivat hippoina ja ottivat asukkaita kiinni minkä jaloistaan pääsivät. Yli ja ali -huudot kiirivät ympäri taloa, kun konttaajia pelastettiin yksi toisensa jälkeen.

Seuraavana vuorossa oli vatsalihasten ja selän lämmittely. Asukkaat asettuivat istumaan kahteen vastakkaiseen riviin ja laittoivat jalkansa ristiin vastakkaisen asukkaan kanssa.

Kaikki tarttuivat vierustoveria käsistä ja ryhtyivät pumppaamaan vatsalihaksia samaan tahtiin. Liekö rytmitajuttomuuden syytä, mutta yhteinen tahti hiipui jo muutaman vedon jälkeen. Sirkuskouluttaja ei kuitenkaan sulattanut lorvimista ja asukkaat sinnittelivät 15 rutistusta.

– Onks lämmin? kouluttaja kysyi.

– Aivan h*lvetin lämmin, Anne puuskutti.

Kyllä venyy!

Venyttelysessio tehtiin pareittain. Irina ilmoittautui Katarinan pariksi ja koitti lohduttaa tätä venyttelyn lomassa kuiskimalla tämän korvaan:

– Älä suutu. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Katarina pyyhki silmiään, mutta jatkoi harjoitusta.

Sirkuskouluttaja demonstroi sisäreisien venytysliikettä Annen kanssa. Annen vääntäydyttyä yllättävän helposti vaadittuun asentoon, kuului asukasjoukosta ihmetteleviä kehuja.

– Anne mikä karatekid sie oot? Markus ihaili.

– Mul on kuuma, Tea valitti.

Lämmittelyt talossa jatkuivat, seuraavaksi olisi vuorossa sirkustemppujen treenausta.

Taloon saapui sirkuskouluttaja, Katarina itkien kylpyhuoneeseen

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Katarina, tehtävät

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.