Teija ei suostunut Sarahin pompoteltavaksi

10.09.2012 10:47

Teija ja Anne kihisivät kaksistaan ulkosalla. Heitä puhututtivat tuleva nimeämisoikeuskilpailu ja talon naiset. Millä sanoin he kuvailivat talon nuoria naisasukkaita? Katso video!

Ensimmäisen häätöäänestyksen jälkeen tunteet olivat pinnassa BB-talon sunnuntai-illassa. Talon vanhimmista naisista kaksi, Teija ja Anne, olivat ulkona tupakalla ja päästivät suurimpia höyryjä ylös uskotussa seurassa.

Anne oli kuvitellut olevansa se, joka olisi häädetty kuluneensa iltana. Teija puolestaan oli ollut varma siitä, että Annella ei ollut hätää, mutta hän oli myös arvannut sen, että Pia lähtisi ensimmäisenä. Teijan mielestä naisista nuorimmat, kuten Tea ja Janita, olivat liian "mediaseksikkäitä" tullakseen häädetyksi vielä siinä vaiheessa.

– Tyhjiä kuoriahan ne on, että eihän niistä mitään älyllistä suusta saa vaikka kiskois, Teija räväytti.

Kaksikkoa puhutti myös seuraavalla viikolla alkava nimeämisoikeuskilpailu. He molemmat olivat sinisessä joukkueessa, jonka johtajana toimi Sarah. Täysin vakuuttuneita naiset eivät olleet sietokyvystään Sarahin joukkueessa.

– Mä en rupee sitä Sarahin pompottelua katseleen ens viikolla, että se huutaa tossa kurkku suorana, Anne uhitteli.

Hän jatkoi mieluummin olevansa häätöäänestyksessä kuin pitävänsä tunteet sisällään ja ominaan. Teija ei tuntenut juurikaan sympatiaa Sarahia kohtaan, vaan hänellä oli selvä suunnitelma siitä, miten nimeämispisteet aikoi seuraavalla kerralla jakaa:

– Se saa niin kaks pistettä multa ettei mitään rajaa, Teija kopeili.

Naisten mielestä Janita hajoaa

Naisten mielestä sinisessä joukkueessa oleva Janita ei tulisi kestämään Sarahin pompottelua. Heidän mielestään "epävakaasta psyykestä" kärsivä nuori nainen oli arvaamaton myös nimeämisten suhteen.

– Se on yhtenä päivänä toista ja toisena toista mieltä, Teija puhusi.

Kun tupakat olivat loppuneet, naiset suuntasivat takaisin sisälle. Matkalla terassin poikki kävi kuitenkin selväksi se, että kilpailu oli kaikista haittatekijöistä kovaa. Edes Teijaa ei Sarahin luonne saanut murtumaan, vaan pelin henki oli selvä:

– Aivan v*tun sama, pakko voittaa että pääsee äänestämään, nainen paukautti sillä hetkellä viimeiseksi sanakseen.

Mikä Pian tekemistä asioista mahdollisesti vaikutti häätöäänestyksen tulokseen Teijan mielestä? Miten naiskaksikko luonnehti talon nuorempia naisia? Katso tiukkasanainen video!

Asukkaat jaettiin kahteen joukkueeseen – katso jako

Anne ja Teija janosivat voittoa

Tommin käsi harhaili – miten Sarah reagoi?

(Sub)

Uutisaiheet: Teija, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.