Teija epäili: Lempivätkö Jouko ja Johanna pk-huoneessa?

30.09.2012 09:22

Teija, Anne ja Tea siirsivät juorukerhonsa lauantai-iltana makkarista tupakkapaikalle. Kolmikkoa puhutti BB-talossa käyvä parisuhdekuhina. Teija epäili Joukon ja Johannan välillä tapahtuneen jotain päiväkirjahuoneessa.

Teija, Anne ja Tea olivat puhuneet makuuhuoneessa Tommin halusta irrottautua Sarahista sekä Joukon ja Johannan perjantaiöisestä päiväkirjahuonevisiitistä, jonka aikana Johannan vaatetus oli keventynyt epäilyttävästi. Naiset siirtyivät tupakkapaikalle, sillä makuuhuoneessa oli liikaa korvia kuuntelemassa juoruamista. Teijan mielestä Johanna oli yrittänyt lemmiskellä Joukon kanssa bileiden päiväkirjahuonevisiitin aikana.

– Kyllä se vaatteet päällä sinne suunnilleen meni. Mutta kun se tuli pois, niin sillä ei ollut niitä vaatteita. Että mitä se on siellä tehnyt, Teija hekotteli

Anne puuskahti BB-talon olevan hämärä paikka.

– Me ollaan sisaruksia ja p*neskellaan toinen toisiaan, nainen kummasteli.

– Menee ihan Ruotsin BB:ksi, Teija totesi.

Teija palasi vielä Tommin ja Sarahin rakoilevaan suhteeseen. Nainen oli vakuuttunut, että Tommi ei enää halunnut olla Sarahin seurassa ja veikkasi jopa miehen antaneen Sarahille nimeämispisteitä.

– Kaikista pöljintä on ruveta johonkin parisuhteeseen alkukaudesta. Käy niin kuin Mikaelille ja Annikalle, Teija totesi viitaten viime kauden kuhertelijoihin.

– Tuommoiset äänestetään pihalle, että näkee mitä tapahtuu, kun ne eroaa, Anne sanoi.

Tea sanoi, että alussa Tommi ja Sarah olivat aivan jatkuvasti ihan kiinni toisissaan, mutta nyt Tommi hakeutui koko ajan pois Sarahin seurasta. Anne totesi, että nytkin Tommi oli tullut yksin suureen makuuhuoneeseen viettämään aikaa.

– Ja aiemmin Sarahin piti ihan pyytämällä pyytää, että tuu halailemaan, Teija huomautti.

Johannan touhut uskomattomia

Anne totesi Big Brother -talon olevan väärä paikka aloittaa mitään seurusteluntapaista.

– Täällä alkaa toisen naama v**uttaa äkkiä, etkä sä pääse mihinkään karkuun, nainen sanoi.

– Ja toi voi maksaa paljon toi kaulailu ja kyhnäily. Pahoin pelkään, että niin käy myös Jonna I:lle ja Joukolle. Ei ihmiset jaksa sitä katsoo, että koko ajan ollaan yhdessä, Teija jutteli.

Kolmikko vaipui hetkeksi hiljaisuuteen ja sauhutteli kaikessa rauhassa. Teija avasi vielä keskustelun Johannasta ja Joukosta.

– Mut mitä se on tehnyt siellä päiväkirjahuoneessa, se on uskomatonta, Teija totesi.

– No mitä se oikein on tehnyt, Tea kummasteli.

– Se meni vaatteet päällä, mutta tuli ilman vaatteita, Teija selvensi vielä.

Anne mietti, mahtoiko Jonna I olla tietoinen Johannan vähentyneestä vaatetuksesta. Kolmikko päätyi vielä kertaamaan lyhyesti Teijan ja Johannan välistä kiivasta riitaa perjantaisissa bileissä. Sen jälkeen naiset palasivat sisälle ja valmistautuivat yöpuulle.

Anne uskoi: Joukolla ja Johannalla on sutinaa

Jouko ja Johanna sekoilivat päiväkirjahuoneessa, katso video

(Sub)

Uutisaiheet: Teija, Tea, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.