Teija Irinalle: Suu suppuralle!

18.09.2012 14:49

Irinan vaikeudet olla kommunikoimatta muiden asukkaiden kanssa hermostuttivat muita synttärijuhlia viettäviä naisia. Teija ja kumppanit joutuivat useampaan otteeseen käskemään Irinaa olemaan hiljaa.

Synttärijuhlia viettävä naisnelikko sai lounasta: pihviä, valkosipuliperunoita ja kasviksia. Ruuan kanssa tuli myös punaviiniä. Naiset olivat käymässä syömään, kun taloon tuli postia.

Asukkaiden asetuttua sohvien ääreen, luki Sarah kirjeen, jossa sanottiin, että asukkaat voisivat järjestää talon sählypallot niin, että kahta samanväristä palloa ei ollut peräkkäin. Palkintona tehtävästä olisi luvassa hikeä.

Ira, Irina, Anne ja Teija päättivät, etteivät he osallistuisi nyt pallojen järjestelemiseen vaan menisivät syömään lautasilla olevat ruuat.

Irina murehti sitä, että kaikki asukkaat eivät saaneet nauttia juhlista. Nainen oli aiemmin ottanut asian puheeksi ja muut juhlijat olivat jo varoittaneet Irinaa siitä, että tämä saattoi toimillaan hankkia itselleen ja muille vaikeuksia rangaistusten muodossa.

– Sinä pilaat Iran päivän oikeasti. Mä tiedän, että sä tarkoitat hyvää, mutta nyt suu suppuralle, Teija varoitti.

– Tässä katsotaan sitä, kuinka paljon sä kestät, Anne ilmoitti.

Ira karjaisi Irinalle, että tämän oli katsottava vain häntä, eikä huolehdittava siitä, miten hikoilun parissa puuhaavat asukkaat pärjäsivät.

Tea, tää on sulle!

Naiset saivat ateriansa syötyä ja kaiuttimista pärähti musiikit soimaan. Biisi oli Tean usein toivoma Ricky Martinin Maria. Ruokapöydän ääressä istuva Tea ei saanut kuunnella kappaletta, vaan naisen oli peitettävä korvansa Big Brotherin antamien ohjeiden mukaisesti.

– Meidän on saatava tää perjantaina. Muuten mä en saa ilakoida tästä, Tea harmitteli kädet korvillaan.

Pihalla naiset jorasivat ja hurrasivat samalla Joukolle, joka kantoi hikeä ämpärissään pinkin joukkueen putkiloon. Jouko yritti samalla olla kuulematta musiikkia. Anne mietti, että musiikki oli kova paikka Tealle. Irina tanssi ja nimitti samalla Big Brotheria sadistiksi.

Ira sanoi tämän olevan tällä kertaa hänen kappaleensa.

– Meillä on Tean kanssa samoja, nainen huomautti.

– Tea, tää on sulle, vaikka kuinka huonosti menis, Anne karjui sisätiloihin.

Kemut jatkuivat riehakkaan tanssin merkeissä.

Kommunikointikielto tuotti Irinalle vaikeuksia

Seuraa Iran synttärijuhlia tänään 24/7:n erikoisalennushinnalla

(Sub)

Uutisaiheet: Irina, Anne, Teija, Jouko, bileet

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.