Teija uteli Annelta ulkomaailmasta – rangaistus kaikille

28.11.2012 20:36

Asukkailla oli hankaluuksia sisäistää, mitä he saivat jutella Annen kanssa ja mitä eivät. Teija oli aiemmin kysynyt Annelta ulkomaailmaan liittyvästä asiasta, ja Big Brother rankaisi porukkaa tutulla tavalla.

Asukkaat olivat päiväkirjahuoneeseen suunnannutta Teijaa lukuun ottamatta kokoontuneet olohuoneeseen ruotimaan Annen paluuta BB-taloon. Nainen oli aiemmin lukenut muille Big Brotherilta saadun kirjeen, jossa hänen väitettiin palanneen takaisin kilpailemaan Big Brotherin voitosta. Oikeasti nainen oli kuitenkin vain vierailulla asukkaiden luona.

Olohuoneessa pohdittiin rangaistusten pelossa, mitä asukkaat saisivat jutella Annen kanssa ja mitä eivät. Keskustelu pyrittiinkin pitämään yleisellä tasolla.

Ulkomaailmassa jo useamman viikon ajan viihtyneen Annen mielestä BB-talossa oli kummallisen hiljaista. Markuksen mukaan Annen paluu oli kuitenkin piristys asukkaiden arkeen. Iidakin totesi, että kyseessä oli varsinainen elämys. Rupattelu keskeytyi, kun Teija palasi päiväkirjahuoneesta hieman apean oloisena.

Teija suuntasi suoraan seteliseinän luokse, nappasi satasen käteensä ja kiikutti sen Kankkulan kaivoon. Teija kertoi syyn olleen se, että hän oli kysellyt Annen työpaikkakuvioista. Asukkaille oli kerrottu, että voittopotti pienenisi sadalla eurolla jokaisesta sääntörikkomuksesta, vaikka näin ei oikeasti ollut. Annea kummastutti rangaistus, sillä hän ei ollut edes vastannut Teijan uteluihin.

– Se on mennyttä ja se on unohdettu, Jouko lohdutti.

Teija päätti, ettei hän kyselisi Annelta enää mitään. Anne vitsaili, että koko porukka voisi saman tien olla hiljaa. Teijaa hankala tilanne ärsytti.

– Tästä tulee vaikeeta, Anne hymähti.

Iida muistutti, ettei siihen ollut enää montaa päivää, että porukka pääsisi luvan kanssa juttelemaan kaikesta.

Hetken kuluttua keskustelu taas taukosi, kun sauhuttelijat päättivät lähteä vetämään Annen BB-taloon tuoneita tupakoita.

Tätä asukkaat eivät tiedä: Voittopotti ei oikeasti pienene

Anne palasi yllättäen BB-taloon – asukkaat hyppivät riemusta!

Teija: Iida ei tykännyt Annen paluusta

Anne paljasti uuden tatuointinsa!

(Sub)

Uutisaiheet: Teija, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.