Terassilla toivottiin Iidan lähtevän talosta

30.09.2012 18:44

Anne ja Iida ottivat yhteen tupakan takia. Terassilla Teija, Anne ja Jonna A jatkoivat Iidan tuttua arvostelua. Anne myönsi Iidan tulkinneen hänen salaperäiset sanansa oikein.

Anne, Teija ja Jonna A suuntasivat makuuhuoneesta tupakalle. Hetkeä aiemmin Anne ja Iida olivat väitelleet tulisesti tupakasta ja Iida oli luullut Annen toivoneen ääneen, että tämä häädettäisiin myöhemmin saman päivän iltana. Perjantai-illan aikana asukkaat olivat saaneet tupakkaa, jotka oli jaettu kaikkien asukkaiden kesken. Iida oli hävittänyt oman osuutensa tupakoista. Teija ei ollut osallistunut Annen ja Iidan väliseen väittelyyn, mutta terassilla naisella oli painavaa sanaa sanottavana. Hän ihmetteli miksi "terveyden perikuva" ei ollut kaatanut kaikkia siidereitä pulloista juhlien aikana.

– Ihmistä sekin vahingoittaa, maksa on aika tärkeä elin, Teija puhisi.

Jonna A puolestaan oli sitä mieltä, että Iida oli saanut tehdä tupakoilla mitä tykkäsi. Mutta Teijasta Iidan perustelut olivat "tekopyhiä".

– Ämmä joka juo ittensä siihen kuntoon, ettei tiiä mikä maa ja mikä planeetta, niin olis hiljaa, Teija jatkoi paasaustaan.

– Ois lykännyt mulle ne röökit, kun oon sellanen ihminen joka ei välitä! Anne kiukkusi.

– Taas se veti sen kinttunsa tähänkin keskusteluun, Teija puhisi, mutta myönsi heti, että Iidan liikenneonnettemuuskokemukset varmasti olivat traumatisoivia.

– Toisaalta on kyllä tyhmää, ku minäkin noin sanoin, mutta hänen käsittelyprosessinsa on kesken, Teija pohdiskeli viitaten perjantaiyön käytökseensä.

Jonna A myönsi, että hänellä oli ollut Iidasta alusta alkaen yhtä "p*ska kuva".

– Mä huomasin sen jo ensimmäisen illan aikana, että tuon kanssa mä en tuu toimeen, hän paljasti.

– Jos kerrankin vois joku äänestys mennä oikealla lailla, niin tänään se vois lähtee v*ttuun, Anne paukatti ja myönsi kuvitelleensa, että Iida ei olisi kuullut hänen aiempaa toivettaan siitä, että kello olisi jo puoli yksitoista illalla.

– Oli se sulle, hän myönsi naurahtaen viitaten Iidaan.

Kolmikko jäi terassille vielä hetkeksi jatkamaan tiukkaa keskusteluaan Iidan ja muiden asukkaiden toiminnasta.

Iidan ja Annen näkemyserot kärjistyivät riidaksi

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Iida, Jonna A

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.