Tomi näpäytti tupakanpolttajia

27.09.2012 22:32

Asukkaat saivat hopeisen palkinnon mukaisen korin, josta löytyi paljon kaivattua tupakkaa. Tomi näpäytti tupakasta riehaantuneita, kun oli jäämässä ilman kolajuomaa.

BB-talon asukkaat olivat saaneet palkintonsa viikkotehtävästä. Vastoin omia odotuksiaan, he eivät voittaneet pääpalkintoa, vaan saivat hopeisen palkinnon. Tieto asiasta harmitti monia asukkaista eikä aluksi ajatus palkintokoristakaan tuntunut piristävän moniakaan.

Toisin kuitenkin kävi, sillä korista löytyi tupakkaa. Useat talon asukkaista olivat kärvistelleet ilman tupakkaa jo pidemmän aikaa, ja tupakasta ja lähinnä sen puutteesta oli jauhettu talossa tiiviisti edellisten päivien aikana. Hymyt kuitenkin pysyivät asukkaiden huulilla, kun tupakoitsijatkin istuivat pöydän ääreen nauttimaan muista lahjakorin antimista kuten limpsasta ja sipseistä.

Tarjolla oli kahdenlaista kola-juomaa, joita ei ollut jaettu erityisesti. Nopeat syövät hitaat -tavan takia Tomi koki jääneensä ilman haluamaansa kolajuomaa. Mies kun ei kelpuuttanut lightlimpparia mukiinsa.

– Miksi sää mua katot? Anne kivahti, kun Tomi esitti asiansa ja tarjosi tälle omaa mukiaan.

Annen mielestä muutkaan asukkaat eivät saaneet välttämättä haluamaansa juomaa erityisen paljon. Tomi ei kuitenkaan tyytynyt tähän vastaukseen:

– Olisin halunnu lasin kokakolaa, kun en saanu tupakkaa, Tomi näpäytti.

– Sanoitko sen ääneen? Anne kysyi Tomilta.

Mies vastasi sanoneensa sen jo aikaisemmin, mutta tilanne oli mikä oli. Tomi vaikutti närkästyneeltä, eikä hän päästänyt tupakkaa polttavia pälkähästä ihan vielä.

– Pitäiskö munkin polttaa pari tupakkaa sitten? Tomi toisti itseään.

– Alakonna nyt kiukutteleen siellä? tupakanpuutoksesta runsaasti valittanut Teija tiuskaisi toisesta päästä pöytää.

Keskustelu kuitenkin päättyi ja asukkaat alkoivat puhua muun muassa siitä, mitä toivebiisejä he haluaisivat kuulla. Aikaisemmin Jonna A oli toivonut Popedan kappaleen Hääkellot soi.

Tämä yllätys sai osan asukkaista sekaisin onnesta!

Asukkaat pettyivät viikkotehtävän lopputulokseen

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Tomi

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.