Tomi: Saan tänään puumaa!

31.08.2012 10:07

Tomi ja Anne suunnittelivat kihlajaisiaan ja Tomi oli innoissaan mahdollisuudestaan kokea jotain uutta.

Big Brother herätti asukkaat jo tutuksi käyneellä tavalla: möreä ääni ilmoitti heräämisen hetken koittaneen ja valot syttyivät kerralla päälle. Naisasukkaat osoittivat jälleen nopeampaa reagointia, sillä hetken kulututtua kylpyhuoneen suihkussa olivat ensimmäiset asukkaat. Miesten makuuhuoneessa herääminen tapahtui paljon hitaammin huonetovereiden jäädessä juttelemaan keskenään sängyilleen.

Erityisesti Tomi jaksoi aamusta alkaen jutella erilaisista asioista, juttukumppanikseen hän useimmiten sai Joukon. Tomi kertoi, että häntä mietitytti usein edellisten päivien asiat, vaikka niin ei ehkä pitäisikään.

Osa naisasukkaista oli tullut suihkusta ja oleili keittiössä. Anne oli keittiönpöydän äärellä pyyhe päällään ja huuteli miestenmakuuhuoneeseen maireasti:

– Huomenta kultaseni! nainen huuteli toivotuksensa Tomille.

– Huomenta! Tomi vastasi iloiseen tyyliin.

Edellisenä päivänä Anne ja Tomi juttelivat suhteensa luonteestaan. Kaksikko oli leikkimielisesti suunnitellut menevänsä kihloihin jossain vaiheessa. Aamutuimaan heidän välillään vaihtuivat lämpimät sanat.

– Kyl mä mietin tän päivän häitä, Tomi huuteli vuoteestaan keittiöön.

Annea nauratti miehen heitto, ja Tomi korjasikin kyseessä olevan kihlajaiset pikemminkin kuin naimisiinmeno. Yhtäkaikki, miehen mieltä ilahdutti ajatus yhteisestä juhlasta.

– Mä saan tänään puumaa! Tomi hihkui.

Muut miehet naureskelivat Tomi jutuille. Jouko kehotti miestä lauleskelemaan "puumaa mä metsästän"-biisiä. Tomi näki Annen ja hänen välisessä leikkimielisessä suhteessa tilaisuutensa tulleen:

– Sitten mä pääsen tästä neitsyydestäni eroon, Tomi heitti mutta korjasi nopeasti tarkoittaneen BB-neitsyyttä.

Tomi kehui Iraa: Olit tunnelman nostattaja

Tätä et nähnyt ohjelmassa: Annen outo shottilasitarina

(Sub)

Uutisaiheet: Tomi, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.