Valehäädettyjen erityisoikeudet kismittivät pesässä

14.09.2012 17:24

Teija, Anne ja Ira eivät voineet ymmärtää, miksi valehäädetyt, eli Sarah, Iida ja Johanna nauttivat edelleen koskemattomuudesta nimeämisissä, Miesten oikeudet eivät heitä kuitenkaan pännineet.

Sininen joukkue oli saanut nimeämisoikeuskilpailun voittamisen myötä oikeuden oleskella pesässä. Jonna A, Teija ja Ira olivat pesässä loikoilemassa, kun Ira tahtoi tietää, mikä Irinaa mahtoi vaivata, sillä Irina oli ollut selvästi pahalla mielellä.

– Sitä v**uttaa se kala, kun se ei pääse käsittelemään sitä. Se pelkää, että se menee pilalle, kun Tea ei ehdi tehdä sitä, kun se tekee sitä perunaa, Anne selitti.

Asukkaat olivat aiemmin saaneet ruoaksi kalan, ja Tea saanut fileroida ensimmäistä kertaa elämässään. Teija oli sitä mieltä, että ei kai kala nyt tunnissa pilalle mene. Hänen mielestään asiasta ei kannatanut ottaa pulttia.

– Vaikka v**uttaa minuakin, jos se siika pilalle menee, Teija myönsi.

Teija toivoi bileitä

Jonna A valitteli kuumuutta ja poistui pesästä. Anne otti naisen paikan ja saapui Iran ja Teijan seuraan.

Kolmikko alkoi pohtia, saisivatko he tänään tyynynsä takaisin. Big Brother oli sunnuntaina takavarikoinut naisten tyynyt rangaistuksena Katarinan sääntörikkomuksesta.

Anne ilmoitti, ettei hän ainakaan aikonut käydä pyytämässä tyynyjä, hän nukkuisi mieluummin vaikka istualtaan.

Teija kertoi, että hänellekin oli "ihan sama": hän veikkasi illalla olevan bileet, joiden seurauksena hän sammuisi jonnekin tuhannen kännissä. Siinä vaiheessa ei tyynyllä olisi merkitystä.

Muut olivat sitä mieltä, että bileitä olisi turha odotella.

Anne muistutti, että kohta olisi taas sunnuntai. Kolmikko pohti, montako asukasta talosta mahdettaisiin häätää sunnuntaina.

– Viimeksikin oli kuusi häätöäänestyksessä ja vain yksi lähti, naiset muistelivat.

– Pakko alkaa harventaa, Teija laskeskeli jäljellä olevien viikkojen ja asukkaiden lukumäärää.

Naiset eivät voineet ymmärtää aiemmin talosta valehäädettyjen ja sittemmin taloon palanneiden Sarahin, Iidan ja Johannan koskemattomuutta. Tämä oli jo toinen viikko putkeen, kun naisia ei saanut nimetä. Miesten koskemattomuuden talon vanhemmat naiset sen sijaan ilmoittivat ymmärtävänsä.

–Mutta näitä akkoja mä en ymmärrä millään muotoa, Teija tuhisi.

Kolmikko mietti, että valehäädettyjen koskemattomuuteen täytyi liittyä jokin isompikin tarkoitus. Annen mukaan se, että talo oli jaettu siniseen ja pinkkiin joukkueeseen, merkitsi myös jotakin. Hän ei kuitenkaan tiennyt, mitä.

– Sen kun keksisi, Anne mietti.

– Täällä halutaan meistä eroon ja jätetään noi, nainen jatkoi.

Teija ilmoitti, että talossa oli ollut mukavampaa silloin, kun valehäädetyt olivat olleet pois. Arkirutiinit olivat hänen mukaansa sujuneet silloin helpommin ja joustavammin.

– Vai onko se vain tämä ihmismäärä, eikä se, kuka täällä on, nainen pohti.

Hänen mukaansa eron asioiden sujumisessa huomasi jo, kun yksikin asukas oli poissa.

Anne alkoi valitella pesän kuumuutta, joka alkoi vaivata myös Teijaa. Kaksikko jätti Iran pesään ja siirtyi talon puolelle vilvoittelemaan.

Tomin eroottissävytteinen hierontashow huvitti asukkaita, katso video

(Sub)

Uutisaiheet: Teija, Anne, Ira, pesä

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.