Sara

Sara

Nimi: Sara Sieppi
Ikä: 22
Pituus: 173 cm
Kotipaikka: Helsinki
Ammatti tai koulutus: Ylioppilas
Siviilisääty: Sinkku
Horoskooppi: Kaksoset
Perhe: äiti, isä, kolme sisarusta
Motto: Go with the flow! Elä hetkessä ja unohda huominen
Lapsena halusin olla: kampaaja, opettaja, vaatemyyjä
Lemmikkieläimet: Ei ole ikinä ollut, eikä tule olemaan. Pelkään valitettavan paljon eläimiä.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi sanoo olevansa töidensä puolesta varsinainen monitoiminainen, eikä syyttä. Kuvausten, näytösten, messujen ja edustustilaisuuksien lisäksi hän saattaa esimerkiksi leikkiä asiantuntijaa moottoripyörätapahtumassa tai myydä autoja kiertueella. Vapaa-aikanaan hän pitää yksinkertaisista asioista.

– Nautin omasta rauhasta, hyvästä ruuasta ja television hömppäohjelmista, Sara kuvailee.

– Viikonloppupäivät vietän yleensä töiden parissa. Illat kuluvat mutkattomasti tyttöjen seurassa hyvän ruoan ja juoman parissa. Aktiviteetteihimme kuuluu myös tanssikenkien ulkoiluttaminen. Välillä olemme myös fiksuja, jolloin pyhitämme viikonloppumme rentoon oleiluun ja urheiluun, hän jatkaa.

Julkkis Big Brotheriin Sara lähti mukaan uteliaisuuttaan. Hän haluaa tietää, miltä oikeasti tuntuu olla neljän seinän sisällä "tuntemattomien" ihmisten kanssa ilman minkäänlaista yhteyttä ulkomaailmaan.

– Voin myös syyttää suhteellisen nuorta ikääni taloon lähtemisestä, koska tämän ikäisenä janoaa kokemuksia, vaikka ne eivät välttämättä niitä kaikkein järkevimpiä olisikaan. En myöskään pistä vastaan, että minulla on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, Sara sanoo.

Sara toivoo, että BB näyttää hänet sellaisena, kuin hänen ystävänsä hänet näkee.

– Toivottavasti olen muutakin, kuin se jääkiekkoilijoita pokaileva tyrkkymissi, joka poseeraa bikineissä iltapäivälehtien kansissa. Ystäviltäni olen kuullut huhua, että olen ihan tutustumisen arvoinen tyyppi.

Talossa hän ei tekisi mitään, mitä ei tekisi ulkomaailmassakaan. Listalle pääsevät muun muassa piimänjuonti sekä pöydillä tanssiminen. Eläimiä pelkäävä Sara ei myöskään suostuisi silittämään hämähäkkiä.

Ulkomaailmasta Sara tulee ikävöimään vapaudentunnetta, Facebookin tilapäivityksien turhaa selailua sekä kämppikseni valloittavaa naurua. Hermostumaan BB-talossa hänet saa todennäköisesti, jos hän ei saa nukkua silloin kun haluaa, tai jos joku käyttää hänen hammasharjaansa salaa.

– Hermostun myös aika nopeasti, jos joku kuorsaa tai hengittää raskaasti nukkuessaan. Ihmiset, jotka laulavat vaikka eivät osaa laulaa, saavat minut myös hermostumaan, Sara listaa.

Ilahtumaan Saran saa talossa yllätyksillä, hyvällä ruualla, seuralla ja tunnelmalla.

Ei kestä kateellisuutta ja kaksinaamaisuutta

Uransa huippuhetkiä Sara ei vielä oikein haluaisi nimetä. Misseyttä on naisen mukaan vaikea pitää urana, eikä hän haluaisi sanoa esimerkiksi missikruunun päähän saamista tai BB-taloon astumista uransa huippuhetkiksi.

– Sanoin kuvailemattoman hienoja kokemuksia ne tosin ovat olleet. Mutta toivon, että opiskelen itselleni vielä ammatin, jotta voin myöhemmin ylpeänä kertoa ääneen urani kolme huippuhetkeä.

Muissa ihmisissä Sara arvostaa kykyä olla kaikkien kaveri.

– Hän huomio toiset ja on avulias. Iloinen ja reipas elämänasenne takaavat sen, että hän on loistava tyyppi. Luotettavuus ja rehellisyys ovat myös piirteitä, joita arvostan paljon.

Kateellisuus ja kaksinaamaisuus ovat piirteitä, joita Sara ei voi sietää.

– Välillä on myös hyvä osata olla hiljaa ja kuunnella toistakin, eikä selittää vaan ja ainoastaan itsestään. Liika johtaminen ja valittaminen käyvät myös hermoilleni.

Parhaimpina puolinaan Sara pitää kiltteyttä ja tarttuvaa hymyään. Sara sanoo myös, että ihmisten on helppo puhua hänelle, joten hän tulee hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Sara heittää, että missinä hän saa luvan olla vähän tyhmempi. Hän tykkää olla enemmän kuuntelijan kuin hölöttäjän roolissa.

Huonoimpina puolinaan hän pitää muun muassa aamuäreyttä.

– Enkä pistäisi myös pahakseni, jos omistaisin enemmän kärsivällisyyttä. Voisin välillä joustaa, jos asiat eivät tapahdu ajallaan, enkä heti suuttua. En ole myöskään aina se penaalin terävin kynä, Sara listaa.

Sara sanoo, että ei pidä itseään ihmisenä, joka "repäisee". Siksi BB-taloon lähteminen on asia, jota Sara pitää hulluimpana tekonaan.

– Tandem-hyppy kolmesta kilometristä sai minut myös ajattelemaan, että välillä on oikeasti hyvä osata repäistä. Sitä kokemusta en unohda ikinä.

Sara toivoo, että hän on tulevaisuudessa onnellinen ja nauttii elämästä. Tarkkoja tulevaisuudensuunnitelmia hänellä ei kuitenkaan ole. Sara haaveilee elämästä palmujen alla, unelmien miehestä, mahdollisista lapsista, terveenä pysymisestä sekä onnellisuudesta.

Saran elämän tärkein henkilö on oma äiti. Saran mukaan äiti on laittanut riman äitiyteen erittäin korkealle.

– Ei ole päivää, milloin hän ei kysyisi, mitä minulle kuuluu. Välillä mietin itsekseni, miksi juuri minä olen ansainnut noin täydellisen äidin. Hän on asettanut minulle kovat paineet siitä, kuinka hyvä äiti voi oikeasti olla.

Saran unelmien mies on huumorintajuinen tyyppi, johon voi luottaa sataprosenttisesti. Hän on myös rehellinen, urheilullinen, hänellä on arvot kohdillaan ja suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

"En pistäisi vastaan, jos näkisin Brad Pittin."

Elämässään Sara katuu pieniä asioita: sanoja, joita ei ole tarkoittanut, heräteostoksia sekä karkkiövereitä.

– Tähän ikään mennessä en ole siis vielä tehnyt mitään sen suurempaa, mikä kaduttaisi paljon.

Jos Sara saisi viettää päivän kenen tahansa seurassa, tapaisi hän mielellään näyttelijä Angelina Jolien.

– Haluaisin nähdä hänen suloiset lapsensa. En pistäisi myöskään vastaan, jos siinä samalla näkisin Brad Pittin.

Sara sai Viidakon tähtösiä kuvatessa huomata, että ei ole järkevää tuomita ihmisiä heidän julkisuuskuvansa perusteella. Siispä hän ei haluaisi sulkea ketään asukkaista pois. Keitä julkimoita Sara sitten haluaisi BB-taloon kanssaan?

– Nauraisin mielelläni Aku Hirviniemen hyville jutuille, Sofia Ruusila-Nousiainen saisi minut ehkä urheilemaan talossa ja joku Hunks voisi tarjota silmäniloa. Söisin mielelläni myöskin Akseli Herlevin ruokia.

Voittorahoja ja niiden käyttämistä Sara ei oikein ole jaksanut vaivautua miettimään – äiti kun veikkaili, että Sara äänestetään talosta ulos ensimmäisten joukossa.

– Jos voittaisin, iloitsisin ehkä eniten siitä, että äitini oli kerrankin väärässä.

Katso Saran haastatteluvideo

Lue myös: Sara Sieppi: Äiti tykkää vähiten tästä tempauksesta

Katso, mitä hän otti mukaan taloon!

 
[an error occurred while processing this directive]

(Sub)

#bbsara
717

Kommentoi

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje