Osallistu Big Brotheriin

Osallistu Big Brotheriin

Big Brother on Suomen interaktiivisin tv-formaatti, johon voit osallistua lukuisin eri tavoin.

Keskustelupalsta

Big Brotherin keskustelupalstalla yhteisö käy aktiivista keskustelua kellon ympäri.

Kirjoittamalla kommenttisi Facebookin Big Brother Suomi –yhteisön seinälle voit saada viestisi näkymään BB Extrassa tai Julkkis Big Brother Talk Showssa.

Twitter ja FB

Twitterissä Big Brother twiittaa tunnuksella @BigBrotherSuomi. Keskustelu tapahtuu hashtagilla #bbsuomi ja asukkaista voi keskustella hashtagilla #bbasukkaannimi (esimerkiksi #bbjartsa). Tarkemmat Twitter-keskusteluohjeet löytyvät täältä.

Myös Facebookissa on vilkas BB-yhteisö.

Fanitwiittaajat

Anni ja JJ ovat BB-tuotannon virallisia fanitwiittajia. Annin Twitter-profiilin löydät nimellä @Leppakorpi ja JJ:n nimellä @Sikaveli. Seuraa twiittajia ja kommentoi!

Mikä on Twitter?

Twitter on yhteisö- ja mikroblogipalvelu, jonka käyttäjät pystyvät lähettämään ja lukemaan toistensa päivityksiä Internetissä. Tekstipohjaiset viestit eli twiitit voivat sisältää korkeintaan 140 merkkiä. Käyttäjien on mahdollista lähettää ja vastaanottaa päivityksiä Twitter-websivuston kautta tai erilaisten sovellusten kautta.

Mikä on hashtag? (#-symboli)

Hashtag (suom. aihetunnus) on sana tai sanonta, jonka eteen on lisätty #-symboli (risuaita, ristikkomerkki). Esimerkiksi #bbsuomi. Aihetunnuksen voi lisätä mihin tahansa kohtaa twiittiä ja sen avulla liität tekstisi oikean otsikon alle. Myös muut Twitter-käyttäjät löytävät twiittisi helpommin. Aihetunnuksella voit myös etsiä ja seurata sinua kiinnostavia keskusteluja.

Instagram

Big Brotherilla on oma tili Instagram-kuvanjakopalvelussa, @bigbrothersuomi. Seuraa BB:n jakamia kuvia Instagramissa, ne postataan myös Big Brotherin Facebook-ryhmän ja Twitter-feedin kautta. Instagramin web-versioon.

Osallistu itsekin kuvien jakamiseen lisäämällä Instagram-kuvasi yhteyteen hashtag #bbsuomi tai hashtag #bbasukkaannimi (esimerkiksi #bbmatti).

Eikö sinulla ole Instagramia? Lataa Instagram iPhoneen tai lataa Instagram-tyyppinen sovellus Nokian puhelimeen.

Joka viikko BB Extra etsii teemaan sopivia Instagram-kuvia. Teema vaihtuu viikoittain, ja viikon aikana yksi teemakuvien lähettäjistä voittaa BB-aiheisen palkinnon! Lue lisää.

BB Syke

Big Brotherin mobiilisivusto on nyt nimeltään BB Syke. BB Syke on aito 2nd Screen -palvelu, jonka avulla pääset osallistumaan Big Brotherin tv-lähetyksiin uudella tavalla, keskustelemaan toisten BB-katsojien kanssa ja jakamaan videoklippejä BB-ohjelmista. Lue lisää sykkeestä!

BB Syke näkyy BB Extrassa joka arkipäivä klo 19.00, BB Talk Showssa sunnuntaisin klo 21.00. BB Sykkeeseen voit osallistua lähettämällä tekstiviestin numeroon 173121 (hinta 0,99 €/viesti), keskustelemalla Twitterissä hashtagilla #bbsuomi tai Facebookissa Big Brother Suomi -yhteisössä.

Jaa tv-hetki

BB Syke sisältää punaisen Jaa tv-hetki -napin, joka aktivoituu tv-ohjelmien aikana. Jos bongaat tv-lähetyksestä mielenkiintoisen kohdan, jonka haluat jakaa sosiaalisessa mediassa, se onnistuu kätevästi Jaa tv-hetki -napilla.

Paina nappia sen ollessa punainen ja 30 sekunnin video on valmis jaettavaksi Facebookissa tai Twitterissä kommentin kera. Sovellus leikkaa klipin 30 sekuntia taaksepäin siitä hetkestä, kun painoit nappia, joten ole nopea!

Voit myös selailla muiden jakamia klippejä ja jakaa niitä eteenpäin. Jaa tv-hetki -toiminto on tehty yhdessä Tellyon kanssa.

Radio Nova

Radio Nova on suorassa yhteydessä BB:n päiväkirjahuoneeseen viikon jokaisena arki-iltana noin klo 19.40 Elli Collanin juontamassa Illallinen-nimisessä ohjelmassa! Lähetä kysymys asukkaalle!

Osallistu Big Brotheriin

Äänestäminen

Katsojat päättävät Big Brotherissa, kuka häädetään talosta. Äänestysohjeet ja lisätietoa äänestyksistä löytyy täältä.

BB 24/7 chat

Ostamalla BB 24/7 -palvelun netissä voit katsella kuutta livekameraa talosta ja samalla chattailla muiden 24/7-käyttäjen kanssa. Näet myös päiväkirjahuonevideoita! Hanki BB 24/7 täältä.

BB-tuotteet

Et sä tiiä, kuka mä oon? Upeat Julkkis Big Brother -tuotteet ovat nyt myynnissä. Klikkaa itsesi MTV3 Storeen!

Useimmin kysytyt kysymykset

Big Brother on vastannut useimmin kysyttyihin kysymyksiin täällä. Lisää kysymyksiä voi lähettää palautteen kautta tai BB-yhteisöissä. Jos kysymystä kysytään tarpeeksi usein, se lisätään vastauksen kera sivulle.

Lippukisa ja muut kilpailut

Sunnuntain Big Brother Talk Showhun jaetaan lippuja aina edellisellä viikolla. Seuraa tarkkaan Big Brother -sivujen uutisia, ja voit voittaa liput paikan päälle.

Big Brother -sivuilla on kauden aikana myös muita kilpailuja.

Elä kuin julkkis -peli

Oletko kansan palvoma julkkis vai mokasitko faniesi edessä? Elä kuin julkkis pelaamalla uutta BB-peliä!

Osallistu Big Brotheriin

(Sub)

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje