Aleks Susannasta: Mä en tykkää yhtään tuollaisesta kieroilusta

12.09.2013 20:28

BB-talossa nimettiin seuraavaan häätöäänestykseen asukkaita. Sara oli ensimmäinen ja hänen jälkeensä päiväkirjahuoneeseen saapui Susanna ja Aleks. Molemmat antoivat valitsemilleen asukkaille kaksi pistettä ja yhden pisteen.

Susanna saapui Isoveljen pyynnöstä päiväkirjahuoneeseen antamaan pisteitä asukkaille, jotka hän haluaisi pois talosta. Isoveli pyysi naista antamaan pisteet.

– Annan kaksi pistettä Claudialle. Perustelut kuuluu sillä tavalla, ettei mua oo kukaan koskaan loukannut mua niin kuin hän, Susanna sanoi.

Susanna lisäsi myös, että naisen eilinen tempaus, jossa hän tuhosi Andyn tekemän maalauksen. Seuraavaksi Susanna kertoi kenelle antaisi yhden pisteen.

– Vahva yksi piste menee Anulle, johtuen eilisestä. Kukaan aikuinen nainen ei keksi, edes viinipäissään jotain noin törkeetä kenellekään, Susanna tokaisi.

Nainen lisäsi, ettei naisten nimeäminen ollut vaikea valinta.

Susannan jälkeen päiväkirjahuoneeseen asteli Aleks. Mies ulvoi ennen huoneeseen menemistä, mutta istahtaessaan päiväkirjahuoneen tuolille hän rauhoittui.

– Kaksi pistettä annan Frederikille. Sen takia koska mä tunnen hänen olevan vähän poissa muiden jutuista ja just tuo päivätehtäväkin vaikutti, ettei hän kehtaa pilata mainettaan tanssimalla balettia, Aleks sanoi.

Aleks lisäsi syyksi vielä sen, ettei mies osallistu tarpeeksi kotitöihin. Yhden pisteen mies antoi Susannalle.

– Yhden pisteen annan Susannalle, ihan sen takia, että hän on aiheuttanut täällä vähän probleemaa ja draamaa. Mä en tykkää yhtään tuollaisesta kieroilusta ja selkään puukottamisesta, Aleks totesi.

Nimeämiset jatkuivat talossa.

Katso nimeämisvideot!

Kuka nimesi ja kenet? Katso nimeämispisteet ja -perustelut

Nimeämiset alkoivat BB-talossa – Sara oli ensimmäinen

BB:n tuottaja Räisänen: Nämä asiat johtivat Andyn poistamiseen talosta

(Sub)

Uutisaiheet: nimeämiset, Susanna, Aleks

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje