Aleks valenimesi mielestään joukkoon sopeutumattoman ja poissaolevan

20.09.2013 15:30

Aleks antoi valenimeämispisteensä asukkaille, joista tykkäsi ihmisinä. Toinen ei kuitenkaan hänen mielestään ollut sopeutunut joukkoon, kun taas toinen oli ollut viime aikoina poissaoleva.

Kun tuli Aleksin vuoro valenimetä, istahti hän päiväkirjahuoneen tyynen oloisena. Asukkaat eivät tienneet, että todellisuudessa heidän antamillaan nimeämispisteillä ei ollut mitään merkitystä.

– Annan kaksi pistettä uudelle asukkaalle, Anne-Marille, sen takia, koska en tunne, että hän on kotiutunut tarpeeksi hyvin ja sopeutunut meidän joukkoomme, Aleks totesi.

Hän kertoi, ettei Anne-Marissa ollut mitään vikaa, ja että hän tykkäsi naisesta, joka oli mukava, iloinen ja koitti tulla juttuihin mukaan. Kuitenkaan Aleks ei ollut löytänyt yhteyttä BB-talon tuoreimpaan asukkaaseen.

– Yhden pisteen annan Tepolle, koska hän on ollut tän viikon tosi poissaoleva ja huomaa hänestä, että hän kaipaa kotiin ja hän ei ehkä viihdy täällä, Aleks mietti.

Teppo oli Aleksin mielestä ollut enemmän omissa oloissaan. Aleks tykkäsi Teposta ihmisenä, eikä hänellä ollut mitään miestä vastaan.

– Onhan hänellä hyvä kroppakin, mutta yhden pisteen annan Tepolle, Aleks tiivisti.

Kuka valenimesi ja kenet? Katso valenimeämispisteet ja -perustelut

Kuka on saanut eniten pisteitä? Tämä on valenimeämisten tilanne nyt!

(Sub)

Uutisaiheet: Aleks, nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje