Aleks Vehkala: Petipuuhat säästetään kotiin

03.09.2013 22:17
Aleks Vehkala: Petipuuhat säästetään kotiin

Hallitseva Mr. Gay Finland Aleks Vehkala sanoo, että pahinta mitä talossa voisi tapahtua, olisi petipuuhiin antautuminen.

Kuluvan vuoden kesänä Mr. Gay Finlandiksi kruunattu Aleks Vehkala sanoo, että voisi BB-talossa ollessaan olla nuorille hyvä roolimalli.

– Olen 19-vuotias ja sujut itseni kanssa. Kyllä sillä lailla voisin olla vähemmistönuorille roolimalli. Kaikille ei tietenkään olla, ihmiset ovat erilaisia, Aleks miettii.

Julkkis Big Brotheriin Aleks osallistuu paitsi saadakseen hyviä kokemuksia, myös saamaan mielipiteitään kuuluviin. Homojen oikeudet ja ihmisoikeudet yleisestikin ovat lähellä nuoren miehen sydäntä. Niiden parissa hän saattaisi haluta työskennellä myös jatkossa.

– Mutta kuka tästä elämästä tietää, ehkä vain leikkaan tukkaa, parturi-kampaajaksi pari vuotta sitten valmistunut Aleks naurahtaa.

Ikävintä mitä Aleks voisi Big Brother -talossa joutua tekemään, olisi joutua yksin johonkin pimeään – se voisi aiheuttaa pientä paniikkia. Tilanne, johon hän ei aio talossa ajautua, on edeltä päätetty.

– En suostu harrastamaan seksiä talossa. Ne petipuuhat säästetään kotiin asti, hän sanoo.

Muiksi asukkaiksi Aleks toivoo ihmisiä, joilla on painavat mielipiteet.

– Toivon että tulisi sellaista väkeä, että voisi puhua muutakin kuin aurinkopuutereista ja ulkonäöstä. Tulisi kunnon keskustelua aikaan, Aleks miettii.

Ketään hän ei sulkisi BB-talon ulkopuolelle – kaikki julkimot ovat hänen puolestaan tervetulleita.

– Sitten ainakin tulisi kohdattua ne ennakkoluulot. Eli jos joku on mun mielestä ihan kauhea lööppijulkkis, ehkä se ajatus raukeaisi talossa.

Katso videohaastattelu

Tutustu Aleksin profiiliin

(Sub)

Uutisaiheet: Aleks

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje