Aleks yritti päästä Tepon viereen

20.09.2013 08:30

Keskustelu isossa makuuhuoneessa kävi kovana, kun Aleks vitsaili Tepolle saaneensa Saran kanssa erikoisen tehtävän. Mistä Aleksin keksimässä tehtävässä olisi kyse?

Aleks ja Sara olivat nautiskelleet illan mittaan hieman viiniä, kaksikko oli myös laittaneet hurjasti itseruskettavaa ylleen. Asukkaat olivat kokoontuneet isoon makuhuoneeseen keskustelemaan vielä yön pikkutunneilla ja pian Aleks vitsaili Tepolle uudesta tehtävästä

– Mulla on asiaa sulle. Minä ja Sara saatiin tehtävä. Ja tehtävä on se, että minä ja Sara nukutaan sun kainalossa, Aleks.

Teppo nauroi idealle paljon, mutta huuti samaan aikaan, että ei. Teppo kuitenkin epäili tehtävän oikeellisuutta, koska Aleks kertoi siitä miehelle suoraan.

– Et ois muuten kertonu sitä, Teppo sanoi.

Aiemmin illalla Aleks ja Sara olivat laittaneet ylleen runsaasti itseruskettavaa. Myös Jori oli käyttänyt itseruskettavaa, mutta tulokset eivät olleet yhtä näkyvät kuin Saralla ja Aleksilla. Johanna ja Anu vitsailivat Jorin kustannuksella asian suhteen.

– Jori katselee kateellisena tuolla, Johanna.

– Voi hikipalleroa, Anu sanoi.

– Oot sä saanu vähän väriä, Anu jatkoi myöhemmin.

Muut asukkaat olivat Anun kanssa samaa mieltä, mutta pian Jori kuitenkin nousi sängystä ylös.

– Mäki käyn laittaa lisää, Jori sanoi.

– Ei j*malauta, Teppo nauroi.

Keskustelu jatkoi rusketuksen tiimoilla. Jorin saavuttua itseruskettavan levityksen jälkeen, sai mies runsaasti hurrauksia. Osa asukkaista vitsaili, että kohta Jori lähtee asukasvaihtoon Egyptiin.

Johanna Saralle ja Aleksille: Kauhee minkä näköisiä ootte

Anu kiusoitteli Johannaa: Sä pelkäät mörköjä

Sara haastoi Aleksin juomakilpailuun

(Sub)

Uutisaiheet: Teppo, Aleks, Sara, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje