Aleksin edellisen illan käytös puhutti aamulla: Yritetään ymmärtää

05.10.2013 10:58

Aleksin edellisen illan toiminta puhutti Joria, Anua ja Eskoa. – Pitää ymmärtää mun mielestä ihmisiä, kun täällä sanoo asioita. Ne ei oo omia itseään, Jori puolusteli.

Asukkaat oli herätetty uuteen lauantaipäivään. Varastohuoneesta oli löytynyt erilaisia syntymäpäiväyllätyksiä Nikolle, joka niitä nyt tutkaili innoissaan keittiössä.

Isossa makuuhuoneessa Esko ja Jori olivat ruotineet edellisen illan tapahtumia. Asukkaat olivat viettäneet Aleksin päivää, jota illan tullen olivat siivittäneet useat riidat. Esko oli ajautunut sanasotaan Johannan kanssa. Esko oli kummastellut Jorille sitä, miten asukkailla oli aamulla tapana käyttäytyä kuin mitään ei olisi tapahtunut.

– Kaikki muuttuu kokoajan, ajatukset ja…, Jori aloitti.

Anukin oli makuuhuoneessa. Hän oli edellisenä iltana riidellyt Aleksin kanssa. Anu kertoi huomanneensa, ettei Aleks ollut aamulla liiemmin puhunut hänelle.

– Ei se puhu sanaakaan, Anu kuvaili.

Jorin mielestä Aleks oli tulistunut turhaan, koska hän itse oli pilannut illan suuttumalla. Jori totesi, että asukkaat olisivat mieluummin voineet olla iloisia ja jatkaa juhlintaa. Anun mukaan Aleks oli vielä melko lapsi.

– Se on kuitenkin hirveen nuori vielä, Anu pohti.

Jori Aleksista: Hänellekin raskas paikka

Jori puolestaan pohti Aleksin olleen tähän asti järkevä, mutta nyt miehestä oli huomannut hänelläkin olevan stressiä. Anukin oli yllättynyt siitä, miten Aleks oli yllättäen sanonut rumia asioita muista asukkaista.

– Tää on hänellekin niin raskas paikka, Jori mietti.

– Pitää ymmärtää mun mielestä ihmisiä, kun täällä sanoo asioita. Ne ei oo omia itseään, mies jatkoi.

– Okei, yritetään ymmärtää, Anu sanoi.

Jori arveli, että joitain asioita tulisi mietittyä vasta kotona.

Eskokin osallistui jälleen keskusteluun ja totesi, ettei hänellä kyseistä vaihetta vielä ollut talossa tullut. Esko oli saapunut muita myöhemmin taloon, ja hän oli viettänyt siellä nyt vähän vajaa kaksi viikkoa.

Eskon mielestä edellisen illan jutut olivat menneet alle kouluikäisten tasolle. Anu yhtyi asuintoveriinsa ja kuvaili toimintaa mauttomaksi.

Keskustelu pyöri aiheen ympärillä vielä hetken, kunnes asukkaat ryhtyivät päivittäisiin aamutoimiinsa.

Aleks pahoitti mielensä – Anun käytös suututti

Aleks arvosteli Anua kovin sanoin – sai virottaren kyyneliin

Aleks pyysi Eskolta anteeksi

Big Brother yllätti Nikon heti aamusta

(Sub)

Uutisaiheet: Esko, Anu, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje