Analyysi: Juonittelu on alkanut – miten näkyy nimeämisissä?

09.09.2013 12:30

Juonittelu BB-talossa on alkanut. Mutta näkyvätkö nämä puheet siellä missä ne oikeasti lasketaan, eli päiväkirjahuoneessa?

Ensimmäisellä viikolla Julkkis Big Brotherissa vain Andy sai nimetä. Hänellä oli myös koskemattomuus häätöäänestyksessä ensimmäisellä viikolla.

Lue: Asukkaat kuulivat Andyn nimeämisistä – näin he reagoivat!

Vaikuttaa siltä, että ainakin osa asukkaista närkästyi hieman Andyn saamasta etuoikeudesta. Tälle viikolle odotellaan selvästikin tavallisia nimeämisiä, sillä juoniminen BB-talossa on alkanut.

Esimerkiksi miesten savustaminen ulos Big Brother -talosta on vilahtanut puheissa. Marianne lähestyi asian tiimoilta Saraa, joka ei erityisemmin kommentoinut asiaa.

– Tehään silleen, että äänestetään miehet ulos, Marianne ehdotteli.

Lue: Marianne usutti Saraa: Äänestetään miehet ulos

Ainakin Claudia todellakin toivoo, että tällä viikolla nimeämiset hoidetaan perinteiseen tapaan niin, että kaikki saavat nimetä eikä kenelläkään ole koskemattomuutta.

Naiselle on myös jo selvää, keitä hän haluaisi pitää talossa seuranaan. Hän avasi tuntojaan Aleksille, joka on tullut naiselle läheiseksi talossa.

Lue: Claudia toivoi "normaaleja" nimeämisiä

Claudia, Susanna ja Aleks vaikuttavat olevan tiivis kolmen kopla, joka aikoo pitää yhtä. Trio pui nimeämisiä maanantaiaamuna pienessä makuuhuoneessa ja päätyi yhteisymmärrykseen siitä, ketä nimetään.

Lue:Claudia ja Susanna suunnittelivat nimeämisiä – kolme nimeä nousi esiin

Jatkuuko juonittelu? Hoksaavatko "kohteena" olevat asukkaat olevansa vaarassa joutua nimetyksi? Pitävätkö suuret puheet paikkansa, kun nimeämiset päiväkirjahuoneessa tällä viikolla koittavat? Seuraa 24/7-palvelua silmä tarkkana!

(Sub)

Uutisaiheet: analyysit

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje