Analyysi: Kenet asukkaat häätävät?

10.10.2013 14:44

Asukkaat suorittavat häätöäänestyksen perjantaina suorassa Big Brother Extrassa. Kaksi eniten ääniä saanutta asukasta joutuu häätöuhan alle. Kenet asukkaat häätävät?

Viikolla kuusi nimeämis- ja häätökuvio on käännetty päälaelleen: katsojat nimeävät asukkaat ja asukkaat suorittavat häätöäänestyksen perjantaina suorassa Big Brother Extrassa. Kaksi eniten ääniä saanutta asukasta joutuu häätöuhan alle.

Lue: Äänestyslogiikka päinvastainen kuin yleensä: Nyt katsojat nimeävät, asukkaat häätävät

Keskiviikon BB Extrassa näytettiin, ketkä kaksi asukasta sillä hetkellä oli uhassa joutua häätöäänestykseen. Eniten ääniä olivat saaneet Aleks ja Johanna, ja he olivat siis keskiviikon tilannekatsauksen mukaan joutumassa häätöuhan alle.

Lue: Tämä on nimeämisäänestyksen tilanne nyt!

Talossa on tällä hetkellä kuusi asukasta: Johanna, Jori, Anu, Aleks, Niko ja Sara. Yksi heistä jättää talon perjantaina. Kenet asukkaat häätävät?

Jori kertoi eilen tunnustusten tuolissa, että talon nuorten asukkaiden jutut kyllästyttivät usein häntä. Jorin mielestä talon nuoret puhuivat liikaa alapääjuttuja.

Analyysi: Kenet asukkaat häätävät?

Nuorilla Jori viittaa Aleksiin, Nikoon ja Saraan. Onko tämä riittävä syy antaa häätötilanteessa ääni jollekin nuorelle? Vai katsooko Jori tilannetta analyyttisesti pelisilmällä ja äänestää iästä ja muista välittämättä pahimman uhan talosta?

Lue: Joria risoivat nuorten jutut: Aika yksipuoleista on keskusteluntaso

Anu puolestaan tunnusti muun muassa, että Aleks oli ihminen, johon hän ei voinut luottaa. Antaisikohan Anu äänensä siis Aleksille, mikäli tämä olisi häätöuhan alla?

Lue: Anu tunnusti: Aleksiin ei voi luottaa

Johanna paljasti pesässä, että hän oli pitänyt Anua voittajaehdokkaana alusta saakka. Jos Anu olisi häätöuhan alla, voisi Johanna mahdollisesti äänestää ulos pahimman uhan. Toisaalta Anulla on ollut Saran kanssa vähän skismaa – Saraa on ärsyttänyt Johannan "pomottaminen" esimerkiksi keittiössä.

Analyysi: Kenet asukkaat häätävät?

Myös Anulla ja Aleksilla on ollut talossa riitoja: kaksikko rähisi ahkerasti viime viikonloppuna. Parivaljakko on sanonut sopineensa välinsä, mutta näkyisikö äyskiminen yhä äänestyskäyttäytymisessä?

Lue: Riitapukarit Anu ja Aleks avasivat haavansa – kovaa sanailua
Lue: Aleks arvosteli Anua kovin sanoin – sai virottaren kyyneliin

Aleks on usein nimennyt Jorin, samoin kuin Sara ja Niko. Kolmikko on usein ilmaissut ärtymyksensä Jorin nukkumiseen ja itsensä mainostamiseen. Niko on tosin sanonut myös, että hänellä on Joria kohtaan ristiriitaiset tunteet: toisaalta hän piti miehestä kovasti, toisaalta tämä ärsytti häntä.

Lue: Aleks antoi kaksi pistettä: Nimesi töksäyttelijän
Lue: Niko kertoi tunnustusten tuolissa ajatuksensa Jorista

Miten perjantaina käy? Seuraa talon elämää 24/7-palvelussa!

(Sub)

Uutisaiheet: analyysit

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje