Analyysi: Kuka häätöäänestykseen nimetyistä ottaa uutisen raskaimmin?

04.09.2013 13:54
Analyysi: Kuka häätöäänestykseen nimetyistä ottaa uutisen raskaimmin?

Andy sai eilen Isoveljeltä koskemattomuuden ensimmäiselle viikolle. Hänen piti nimetä kolme asukasta häätöäänestykseen. Miten nimeämiset otetaan vastaan talossa?

Tiistai-iltana Andy kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa Isoveli kertoi hänelle, että hänellä oli ensimmäisellä viikolla koskemattomuus häätöäänestyksessä. Mies joutuisi kuitenkin valitsemaan uusista tuttavuuksistaan kolme asukasta, jotka päätyisivät seuraavaan häätöäänestykseen.

Koskemattomuuden lisäksi Andy sai muitakin etuja: oman kylpyhuoneen ja makuuhuoneen.

Andyn häätöäänestykseen valitsemat kolme henkilöä ovat Kai, Frederik ja Claudia.

Lue lisää:
Andy nimesi asukkaita: En muista niiden nimiä
Andy kertoi muille erikoisoikeuksistaan
Yllätyskäänne yössä: Näin Andy nimesi

Mies perusteli valintojaan näin: Kain työpaikka Seiska-lehdessä riitti Kain nimeämiseen, Frederik puolestaan oli iskelmälaulajana rockia rakastavalle Andylle vähän outo lintu. Claudian nimeämiseen Andy ei osannut antaa erityisiä perusteita.

Andyn valitsemat henkilöt saivat tietää miehen nimeämispäätöksestä, kun heille näytettiin video Andysta päiväkirjahuoneessa. Häätöäänestys käynnistyi keskiviikon BB Extrassa.

Kuka jää taloon? Äänestä suosikkiasi!

Asukkaat naureskelivat videolle, mutta oliko hyväntuulisuus vain pintaa?

Ainakin suurperheen äiti Claudia olisi erityisen mielissään koko BB:n voitosta, sillä hänellä on paljon suita ruokittavana. Frederik puolestaan kertoi Big Brotherin netin haastattelussa, että mitä kauemmin hän on BB-talossa, sitä enemmän hän menettää rahaa.

– BB on mulle taloudellisesti raskas menetys. Teen tappiota yritykselleni, ja bändille myös. Työllistän bändissä viisi, kuusi miestä, jotka jäävät nyt työttömäksi, Frederik on todennut.

Mies kuitenkin suutahti Andyn sanoista.

– Pitäis sanoa Andylle, etten mä mikään v*tun iskelmälaulaja oo. Mä oon v**tu junttidiskon kuningas s**tana, Frederik nauratti muita myöhemmin.

Kai puolusteli Andyä, joka joutui tekemään yllätyksellisen päätöksen heti ensimmäisenä iltana. Mies kuitenkin sanoi lopulta, että Andyn päätös oli erikoinen. Kai on myös itse nimettynä häätöäänestykseen Andyn toimesta.

Lue lisää
Claudian profiili
Frederik: Inhoan tyhmyyttä ja pissiksiä
Kain profiili

Kuka jää taloon? Äänestä suosikkiasi!

(Sub)

Uutisaiheet: analyysit

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje