Analyysi: Mikä mättää, Frederik?

12.09.2013 18:33

Junttidiskon kuninkaaksi itseään tituleeraava Frederik ei suostunut osallistumaan BB-talon päivätehtävään, koska se ei sovi hänen imagoonsa.

Asukkaat saivat tänään Tanssin taikaa -päivätehtävän. Miesten tehtävänä oli valmistaa pareittain balettikoreografiat. Balettiparit olivat Aleks ja Teppo sekä Frederik ja Jori.

Välittömästi tehtävänannon kuultuaan Frederik ilmoitti, ettei suostuisi tehtävään. Mies koki balettiaiheisen tehtävän olevan hänelle henkilökohtainen rangaistus.

– Mistä mua rankaistaan, mitä mä oon tehnyt, mies tilitti.

Lue: Frederik suuttui päivätehtävästä: Uhkasi jättää talon

Jori yritti puhua parinsa ympäri ehdottamalla, että tämä vain makaisi paikallaan esityksen ajan Jorin itsensä heiluessa ympäriinsä. Frederikin pää ei kuitenkaan ollut käännettävissä, vaan hän pitäytyi ei-vastauksessaan.

Sekä Jori että Frederik kävivät puimassa balettiasiaa päiväkirjahuoneessa – kumpikin omasta näkökulmastaan.

– Tämä ei ole mun imagolle sopivaa, Frederik ilmoitti päiväkirjahuoneessa.

Lue: Frederik avautui balettitehtävästä päiväkirjahuoneessa

Lue: Jori Isoveljelle: Frederikin hermo ei riitä tähän hommaan

Heittäytyminen ja rooliasut sinänsä eivät ole Frederikille mikään outo juttu. Kun talossa vietettiin Frederikin omaa päivää, tilasi Reetu taloon muun muassa orjan asun, vaipan ja sairaanhoitajan puvun muille asukkaille pidettäviksi. Frederik itse pukeutui tuolloin kuninkaaksi.

Lue: Päivätehtävä käyntiin – kuningas-Frederik nousi valtaan!

Miksi Frederik ei suostunut heittäytymään päivätehtävään millään lailla? Mitä muut asukkaat tuumivat mieltään osoittavasta miehestä? Eikö Frederik osannut varautua BB-talon elämään riittävästi?

(Sub)

Uutisaiheet: analyysit, Frederik

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje