Analyysi: Miksi uudet asukkaat saivat niin hyisen vastaanoton?

23.09.2013 12:30

BB-taloon on saatu uutta verta, kun Susanna, Esko ja Niko tulivat Julkkis-BB:n täysivaltaisiksi asukkaiksi. Talon muu väki ei ole osoittanut suurta rakkautta uusia kasvoja kohtaan. Miksi?

Sunnuntaina BB-asukasluku kasvoi suoran BB Talk Shown aikana kahdella, kun Susanna ja Esko tulivat taloon. Kaksikko ei tuntenut oloaan täysin tervetulleiksi.

Etenkin Esko ihmetteli talon asukkaiden nuivaa suhtautumista uusiin asukkaisiin. Mies jopa heitti Claudialle vitsillä, oliko joku kuollut, kun muiden tunnelmat olivat niin apaattiset. Claudia ei miehelle vastannut. Eikö hän vain kuullut, vai eikö nainen välittänyt vastata tulokkaan uteluihin? Mitä syitä Claudialla voisi olla suhtautua nihkeästi Eskoon?

Lue: Esko ihmetteli talon ilmapiiriä: Olen nähnyt parempia tervetulokomiteoita

Jori puolestaan myönsi Tepolle suoraan, että piti Eskoa suurena uhkana. Mies totesi, että tämä pitäisi jollain keinoa saada pelistä pois. Eli ainakin osa viileydestä on pelkoa siitä, että BB:n voittopotti lipuu sormien välistä.

Lue: Jori Eskosta: Pitää se jotenki ampua pois pelistä

Susanna sai selkänsä takana kuraa niskaansa, kun Anu ja Claudia vetäytyivät juoruamaan naisesta, tämän julkkisstatuksesta sekä hänen painonnousustaan. Joitakin tuntui myös risovan, että nainen sai tulla taloon koiransa Daisyn kanssa.

Lue: Anu ja Claudia juorusivat Susannasta: Lihonut hirveän paljon

Maanantaina BB-taloon astelleelle Nikolle Big Brother -kokemus on järjestyksessään kolmas. Ainakin Claudia ja Aleks kehuivat Nikolle, että oli ihanaa saada tämä taloon. Claudia kertoi myös lastensa fanittavan Nikoa.

Oliko Claudian ja Aleksin hehkutus rehellistä? Entä kokevatko muut asukkaat mielipiteitä jakavan, rakastetun ja vihatun Nikon uhkana ja yrittävät pelata hänet ulos? Niko ainakin harmitteli, että hän sai talossa väsähtäneen vastaanoton.

– Mä odotin, että kaikki rynnii halaamaan, että ihanaa Niko, mies päivitteli.

Pian Nikon taloonastumisen jälkeen Teppo ilmoitti luovuttavansa Julkkis Big Brotherin. BB-yhteisössä on spekuloitu, että mies lähti, koska Esko tuli taloon.

– Teppo ei kestänyt taistelua alfahunksin paikasta! yhteisössä todetaan.

Lue: Teppo luovutti Julkkis Big Brotherin

Seuraa 24/7-palvelusta, miten uudet asukkaat sopeutuvat elämään BB-talossa.

(Sub)

Uutisaiheet: analyysit

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje