Andy päivätehtävästä: Mä oisin tehny paljo enemmän mokii

09.09.2013 15:22

Sara joutui päivätehtävän aikana vastaamaan asukkaisiin liittyviin kysymyksiin. Saralla oli vielä muutama kysymys vastaamatta, mutta Andy arveli vastaavansa kysymyksiin huonommin kuin Sara.

Asukkaiden mielestä päivätehtävän aikana kuullut kysymykset olivat helppoja. Kysymysten esittäminen ei ollut kuitenkaan vielä ohi.

Saralta kysyttiin kuka asukkaista on kertonut esiintyneensä Kim Jong-il syntymäpäivillä? Sara puntaroi kahden vaihtoehdon välillä.

– Joko Andy tai Jori, Sara pohti.

Pian Sara päätti, että kyseessä oli Jori ja selvisi, että vastaus oli oikein. Täten Jori säästyi vahattavaksi tulemiselta.

Sara joutui vastaamaan kysymyksiin joiden vastaukset olivat Susanna ja Marianne. Näihin kaunotar osasi vastata jälleen oikein ja Jori ei päätynyt vahattavaksi.

Yhdeksäntenä kysymyksenä Isoveli esitti: Kuka asukkaista on kertonut taloon tulleessaan lapsuuden idolikseen Arnold Schwarzenegger. Sara pohti vastaustaan ja päätyi siihen, että Frederik olisi oikea vastaus kysymykseen. Isoveli kuitenkin ilmoitti vastauksen olevan väärä ja Jori joutui kärsimään. Naiset poistivat karvoja miehen rintakehästä ja mies ulahti hiljaa kivusta.

Kompastui kuntakysymykseen

Seuraavaksi Saralta kysyttiin, ketkä kaksi asukasta ovat esiintyneet iltatyttöinä.

– Hh, Johanna ja Marianne, Sara vastasi.

Vastaus oli oikein ja asukkaat hurrasivat kovaäänisesti.

Seuraavan kysymyksen aikana Sara puntaroi kauan. Häneltä kysyttiin, missä kunnassa Andy on syntynyt.

– Missä kunnassa, apua. Mitä kuntii on ees olemassa? Tuli ihan puuntakaa. Kunta. Mikä kunta Helsinki on? En mä tiedä, mikä kunta Helsinki on… Helsinki, Sara päätti lopulta.

Isoveli ilmoitti vastauksen olevan väärin ja Jori valmistautui sulkemalla silmänsä. Seuraavana vuorossa olisi Jorin vatsakarvojen poisto.

– Niin pieniä paloja lähtee, Jori kommentoi.

Andyn mielestä Sara pärjäsi hyvin.

– Mä oisin tehny paljon enemmän mokii, Andy.

Sara ei myöskään osannut vastata kysymykseen, joka liittyi Aleksiin. Näin ollen Jori joutui jälleen vahattavaksi. Jori vilkuili sukuelimiään ja kertoi siistineensä kyseisen alueen aiemmin.

Sara arvasi oikein Tepon kengännumeron sekä Mariannen silikonirintojen koon. Tämän jälkeen Sara poistui päiväkirjahuoneesta ja asukkaat paljastivat Saralle heti, että Jori joutui vahattavaksi. Sara järkyttyi hieman ja asukkaat keskustelivat päivätehtävästä BB-talon pihalla.

Päivätehtävä: Karvoja nostattavat kysymykset

Totinen Jori menetti karvojaan päivätehtävän tiimellyksessä

(Sub)

Uutisaiheet: Sara, Andy, tehtävät, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje