Anne-Mari esitteli erikoisen taidon ruokapöydässä – katso video!

23.09.2013 18:51

Asukkaiden alkuillan ruokailu soljui eteenpäin rennossa tunnelmassa. Synttärisankarin erikoinen taito herätti hämmästystä sekä hilpeyttä kanssa-asukeissa.

Ruoka oli pian valmiina pöydässä ja osa asukkaista oli jo kiirehtinyt pöydän ääreen nauttimaan juhlakalu Anne-Marin lempiruokaa tortilloja sekä asukkaiden aiemmin valmistamaa lasagnea. Viimeisetkin hitaat saapuivat pihalta sisälle ruokailemaan.

Aiemmin soinut musiikki oli lakannut. Puhe kääntyi siihen, mitä musiikki ihmiselle merkitsi ja kuinka tärkeää sen kuuleminen oli.

– Miettikää, mitä jos ei ois musiikkia? Esko sanoi.

– No se on kuule ihan uskomatonta täällä, kun tulee yks kappale silloin tällöin niin tulee tosi onnellinen olo, Claudia heitti.

Muut epäilivät, että Isoveli halusi testata asukkaiden luonnetta ja juuri siksi he kuulivat musiikkia niin harvoin.

Ruokailu jatkui hyvällä mielellä ja niitä näitä jutustellen. Puheenaiheet vaihtelivat mediaesiintyjistä erilaisiin TV-ohjelmiin ja -formaatteihin. Kaikki kertoivat omia mielipiteitään.

Asukkaat söivät hyvällä ruokahalulla. Kohta puheenaiheeksi tuli syntymäpäiväsankari Anne-Marin taito naputtaa haarukkaa sormiensa välissä. Nainen innostui näyttämään, kuinka temppu sujui, ja valitsi välineekseen turvallisesti haarukan tylsän pään. Pian Anne-Mari alkoi naputtaa haarukallaan pöytää sormiensa välissä muiden hämmästellessä, kuinka nainen pystyi tekemään moista niin nopeasti.

Taidonnäytteen jälkeen jotkut asukeista söivät vielä hetken, osa nousi pian pöydästä mennäkseen pihalle.

Katso video Anne-Marin taidosta!

Anne-Mari sai toivomansa synttärijuhlat – bileet pyöräytettiin käyntiin

(Sub)

Uutisaiheet: Anne-Mari, Claudia, Esko

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje