Anne-Maria ja Susannaa odotti lisähuoneessa yllätys

23.09.2013 13:46

Kauneusalan ammattilaiset ottivat lisähuoneessa Susannan ja Anne-Marin käsittelyynsä. Luvassa oli huoltoa niin kynsiin kuin hiuksiinkin.

Anne-Mari ja Susanna oli kutsuttu päiväkirjahuoneeseen. Kun naiset palasivat, suuntasivat he suoraan lisähuoneeseen.

Muita asukkaita kiinnosti, mikä 25-vuotissyntymäpäiviään viettävää Anne-Maria sekä talon uusinta naisasukasta Susannaa oikein odotti, ja he pakkautuivat lisähuoneen ovelle kurkkimaan.

Lisähuoneeseen oli yllätykseksi ilmestynyt kaksi kauneusalan ammattilaista, joiden käsittelyyn Anne-Mari ja Susanna pääsivät.

Anne-Mari innostui hiustenpidennyksistä

– Oi, saanks mä oikeesti tukkaa! Anne-Mari ihasteli huomatessaan, että huoneeseen oli ilmestynyt erilaisia hiustenpidennystarvikkeita.

Ensimmäisenä tuoliin istahti Susanna. Nainen laski tyytyväisen oloisena kätensä pöydälle kynsihoitoa varten. Toinen vierailijoista ryhtyi käsittelemään Susannan kynsiä, ja toinen hänen hiuksiaan. Luvassa oli raitoja tukkaan.

– Anne-Marilla on synttärit, Susanna saa kynsihoidon, Esko naureskeli olohuoneen puolella.

Anne-Marille oli luvassa hiustenpidennykset, joita hän oli toivonut syntymäpäivälahjakseen. Aluksi hän kuitenkin tyytyi seuraamaan, kun Susanna nautti hemmottelusta.

Osa muista asukkaista ei ymmärtänyt, miksi Susanna pääsi kauneusalan ammattilaisten käsittelyyn heti, vaikka hän oli saapunut vasta edellisenä iltana taloon. Tilannetta ryhdyttiin puimaan seinän toisella puolen kovasanaisesti.

Niko, Sara ja Aleks tulivat tarkkailemaan, mitä lisähuoneessa tapahtui. Sara kertoi aiemmin asukkaan päivänään saamastaan ripsihuollosta, ja harmitteli, ettei tuolloin hänen lisäkseen ollut päässyt kukaan muu samaan käsittelyyn. Sara olisi halunnut, että kaikki asukkaat olisivat saaneet jotain.

Elely BB-talossa jatkui tavalliseen tapaan, Susannan ja Anne-Marin nautiskellessa lisähuoneessa.

Putkiposti toi tiedon Tepon luovuttamisesta

(Sub)

Uutisaiheet: Susanna, Anne-Mari

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje